Taarten, cheesecakes en cakes

Taarten, cheesecakes en cakes

Taarten, cheesecakes en cakes

Ik heb inmiddels al aardig wat taarten, cheesecakes en cakes gebakken. Het is zo leuk om te doen! En lekker natuurlijk want het gaat ook om het eindresultaat. Ik vind taarten en cakes met vers fruit of met noten altijd verrukkelijk! Die zie je dan ook veel terugkomen op mijn blog.

Koffietijd bakwedstrijd

En mijn lievelingstaart? Ik denk dat dat toch de appel caramel cheesecake is, die is fantastisch om te zien en smaakt heerlijk! Het is trouwens ook het best bekeken recept op mijn blog. Met deze cheesecake startte ik in 2016 in de Koffietijd Bakwedstrijd. En met succes want ik mocht door naar de volgende ronde en uiteindelijk werd ik 2e! Wat een superervaring! Dus de appel caramel cheesecake heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Zou je nog eens jouw favoriet terug willen zien op mijn blog? Of mis je een bepaalde smaak? Mail me dan eens en wie weet ga ik met jouw idee aan de bak, dat lijkt me leuk!

Recepten

Cheesecake recepten

Cake recepten