Portfolio

Naast mijn eigen recepten en artikelen die je hier op de blog vindt, werk ik ook in opdracht voor bedrijven. Met mijn bedrijf Het Ingrediënt lever ik een totaalconcept om jouw foodmerk aan meer fans en omzet te helpen. In mijn portfolio vind je een overzicht van de opdrachten die ik heb gedaan en de events die ik heb georganiseerd.

Receptontwikkeling

Het ontwikkelen van recepten een bijzonder en creatief proces. Van het bedenken tot het koken of bakken en daarna zo mooi mogelijk vastleggen op beeld zodat je het gerecht het liefst van het beeld wilt pakken!

Francesca Kookt

Sinds april 2018 ontwikkel ik maandelijks 2 zoete recepten voor Francesca Kookt. Daarnaast zijn er 12 recepten van mij in de eetkalender 2018 verschenen.

Bettine geitenkaas

Voor Bettine geitenkaas heb ik meerdere recepten ontwikkeld

Santa Maria

Ik ben meerdere keren bloginsider geweest voor Santa Maria en vorig jaar was ik ambassadeur. Ik heb dus aardig wat recepten met de Tex Mex producten gemaakt.

Content creatie

Foodfotografie

Voor de Foodybox van PR bureau Kroon op het werk heb ik de foto’s gemaakt.