Disclaimer

Disclaimer

De teksten, recepten en foto’s op deze website zijn door mij gemaakt en eigendom van Deb’s Bakery & Kitchen, tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright ©  en niets mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden. Wilt u toch gebruik maken van mijn recepten voor niet commercieel gebruik dan dient dit in eigen bewoordingen gedaan te worden en er moet een link naar het desbetreffende recept op debsbakerykitchen.nl geplaatst worden. Het letterlijk kopiëren van mijn artikelen en recepten is niet toegestaan. Neem vooraf contact met mij op om misverstanden te voorkomen. 

Voor het gebruik van foto’s van debsbakerykitchen.nl dient vooraf toestemming gevraagd te worden. Voor commercieel gebruik zijn er kosten verbonden aan het gebruik van mijn foto’s. Er dient te allen tijde een link naar debsbakerykitchen.nl geplaatst te worden met bronvermelding. 

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van debsbakerykitchen.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. 

Reviews

Op Deb’s Bakery & Kitchen vind je soms reviews. Dit kunnen reviews zijn van producten, kookboeken of iets anders. Wanneer ik deze producten heb gekregen door merken of bedrijven, vermeld ik dat er altijd bij. Ik schrijf doorgaans alleen over producten waar ik enthousiast over ben. Ik geef slechts mijn mening en mocht ik eens iets minder positief over iets zijn, dan zal ik dat eerlijk vermelden. Alle berichten op deze blog zijn berichten waar ik volledig achter sta

Affiliate links

Ik werk soms met zogenaamde affiliate links. Wanneer ik naar een bepaald product link en jij klikt hierop, bezoek je de website via een speciale link. Dit betekent dat wanneer jij een aankoop doet, ik een (klein) percentage krijg van de uiteindelijke koop. Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet, maar je kunt op die manier wel een steentje bijdragen aan de kosten die ik heb voor deze site.