Receptontwikkeling & Fotografie

Receptontwikkeling & Fotografie

Vanuit mijn passie voor koken en eten ontwikkel ik smakelijke recepten met een twist. In mijn hoofd vormen verschillende smaken één geheel en zo is de basis gelegd voor een heerlijk recept! Jouw product krijgt zo een mooi podium dat tot de verbeelding spreekt en een recept dat je doelgroep thuis zonder problemen kan bereiden. Geen ingewikkelde ingrediënten maar toegankelijke recepten met producten die overal verkrijgbaar zijn. Voor receptontwikkeling & fotografie ben je aan het juiste adres!

Passend recept voor jouw doelgroep

Natuurlijk houd ik rekening met jouw wensen. Moet het in een bepaald dieet passen, binnen 20 minuten op tafel staan, vegan zijn of geschikt voor veel personen? Ik ga graag de uitdaging aan en kom met een passend recept voor de dag. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag om jouw doelgroep te inspireren!

Compleet en duidelijk recept

Het recept wordt uitvoerig getest en is opgebouwd in duidelijke stappen. De bereidingstijd, het aantal personen en overige info mag natuurlijk niet ontbreken. Tips voor de bereiding geef ik ook aan en desgewenst schrijf ik een korte inleiding bij het recept.

Foodfotografie

Bij een heerlijk recept horen mooie foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Ik kan dit ook voor je verzorgen, zo is het in één keer compleet. Uiteraard bespreken we je wensen voor het formaat (staand / liggend) en de stijl.

De afgelopen jaren heb ik recepten mogen ontwikkelen voor onder andere Francescakookt, Peulvruchten, het Nederlands Visbureau, Lidl en Dutch Food Magazine. De recepten sluiten aan bij de uitstraling van het bedrijf en daar wordt de fotografiestijl op aangepast. In mijn portfolio vind je meer van mijn werk.

Meer weten?

Op Het Ingrediënt vind je alles over de mogelijkheden die ik bied. Wil je meer weten en ben je enthousiast geworden? Neem dan een kijkje voor meer informatie of stuur een mail en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Samenwerkingen op Deb’s Bakery & Kitchen

Het is mogelijk om recepten op Deb’s Bakery & Kitchen te plaatsen. Zo krijg je kruisbestuiving en wordt er op meerdere kanalen over je merk gecommuniceerd. Enkele van de samenwerkingen die ik op mijn foodblog heb gedaan zijn: