Ik ben echt gek op vis, schaal- en schelpdieren en toch eet ik het veel te weinig naar mijn zin. Hier is maar één keer per week markt en die dag is altijd druk dus dan schiet het er vaak bij in. Maar er is zoveel lekkers te vinden! Vraag vooral aan je visboer wat nu in het seizoen is en wat op een duurzame manier wordt gevangen.
clubsandwich met haring, olijven en zongedroogde tomaat 5 soorten homemade sushi zeewier pastasalade met courgette en sardines poke bowl met zalm en surimi zalm uit de oven met bloedsiinaasappel sla wraps met rijstsalade en tonijn Taco’s met crispy kabeljauw en paprikasaus taco tubs met makreel en koriandermayonaise makreelburger asperges met gerookte zalm omeletrolletje met zalm, groene asperges en zeekraal citroenpilav met broccoli oesters met perenvinaigrette gepofte aubergine met tonijn zeewierwraps met kabeljauw auberginestoof plaattaart met zalm en doperwten Gepofte aardappel met zalm en ricotta Zalm met bloemkoolpuree zalmzijde uit de oven met venkel, prei en granaatappelpitjes couscous met gegrilde courgettes en gamba’s noedelsoep met gamba’s sperziebonen salade met gamba’s gepofte zoete aardappel met avocado en garnalen dukkah cups met hollandse garnalen en avocado mousse toastje aardappelpuree garnalen risotto met prei en Hollandse garnalen borrelhapje met bietenmousse en makreel venkel kikkererwtensalade met makreel