Ik ben echt gek op vis, schaal- en schelpdieren en toch eet ik het veel te weinig naar mijn zin. Hier is maar één keer per week markt en die dag is altijd druk dus dan schiet het er vaak bij in. Maar er is zoveel lekkers te vinden! Vraag vooral aan je visboer wat nu in het seizoen is en wat op een duurzame manier wordt gevangen.

clubsandwich met haring, olijven en zongedroogde tomaat 
5 soorten homemade sushi 
zeewier pastasalade met courgette en sardines 
poke bowl met zalm en surimi 
zalm uit de oven met bloedsiinaasappel 
sla wraps met rijstsalade en tonijn 
Taco’s met crispy kabeljauw en paprikasaus 
taco tubs met makreel en koriandermayonaise 
makreelburger 
asperges met gerookte zalm 
omeletrolletje met zalm, groene asperges en zeekraal 
citroenpilav met broccoli 
oesters met perenvinaigrette 
gepofte aubergine met tonijn 
zeewierwraps met kabeljauw auberginestoof 
plaattaart met zalm en doperwten 
Gepofte aardappel met zalm en ricotta 
Zalm met bloemkoolpuree 
zalmzijde uit de oven met venkel, prei en granaatappelpitjes 
couscous met gegrilde courgettes en gamba’s 
noedelsoep met gamba’s 
sperziebonen salade met gamba’s 
gepofte zoete aardappel met avocado en garnalen 
dukkah cups met hollandse garnalen en avocado mousse 
toastje aardappelpuree garnalen 
risotto met prei en Hollandse garnalen 
borrelhapje met bietenmousse en makreel 
venkel kikkererwtensalade met makreel







