Geitenkaaskoekjes met vijgen & port confiture
Is dit nou een zoet of hartig koekje? Het is, verrassend genoeg, een zoet koekje met heerlijke vijgenport confiture en het frisse van de zachte geitenkaas.
Is dit nou een zoet of hartig koekje? Het is, verrassend genoeg, een zoet koekje met heerlijke vijgenport confiture en het frisse van de zachte geitenkaas.
Maak deze lekkere kipwraps met mais en paprika en serveer ze met homemade guacamole en kaasnachos uit de oven!
Deze bietenburgers met geitenkaas zijn een echte traktatie. De burgers hebben een heerlijke bite en zitten vol groenten!
Ik was bij de eerste editie van het Foodies breakfast Rotterdam en genoot met mijn collega bloggers van een homemade ontbijt van allerlei lekkers!
Een taart vol rijke smaken: de hazelnoten, kastanjepuree en karamel combineren fantastisch met elkaar! Deze hazelnoot kastanjetaart met karamel is echt een topper!
De klassieke Hollandse pot in een nieuw jasje. Draadjesvlees en rodekool gaan in de oven en krijgen een dakje van polenta!
Deze kruidige pompoensoep met onder andere paprika en gember verwarmt je van binnenuit! Lekker met wat koriander en breekbrood.
Een echte Italiaanse taart: vol van smaak. Deze torta di mele e pere is heerlijk met een bolletje ijs of nog warm, bij de koffie.
Review van Jamie Oliver’s Diner Rotterdam. Ik at met een paar vriendinnen bij Jamie Oliver’s Diner in Rotterdam en schreef er een review over.
Een heerlijke winterse galette met de rijke aromatische smaken van oesterzwammen en knolselderij.
Geef je rijst met broccoli een twist en maak er een smakelijke citroenpilav van!
Lees nu alles over mijn 2017 en wat ik allemaal ga doen in 2018!
Wie weet krijg je je kinderen zo wel aan de groenten. Ze zitten nu gewoon verstopt in een gezellige muffin!
We doen weer even rustig aan na een overdadige decembermaand. Makkelijk, gezond en snel: deze paprikabulgur met spinazie en feta is een fijn gerecht voor een goede start van 2018!
een mooie afsluiter van het jaar: een heerlijk toastje met zoete aardappelpuree en Hollandse garnalen dat ik maakte voor de foodblogswap.
Oliebollen kun je met van alles vullen dus waarom niet met Tony Chocolonely! Alvast een goed nieuw jaar!
Sluit het jaar feestelijk af met deze heerlijke Zeeuwse oesters met perenvinaigrette!
Een klusje is het wel maar deze bietenravioli gevuld met een romige ricottavulling zijn het echt waard!