Recente berichten

Geitenkaaskoekjes met vijgen & port confiture

Geitenkaaskoekjes met vijgen & port confiture

Is dit nou een zoet of hartig koekje? Het is, verrassend genoeg, een zoet koekje met heerlijke vijgenport confiture en het frisse van de zachte geitenkaas.

kipwraps met guacamole en kaasnachos – foodblogswap

kipwraps met guacamole en kaasnachos – foodblogswap

Maak deze lekkere kipwraps met mais en paprika en serveer ze met homemade guacamole en kaasnachos uit de oven!

Bietenburgers met geitenkaas

Bietenburgers met geitenkaas

Deze bietenburgers met geitenkaas zijn een echte traktatie. De burgers hebben een heerlijke bite en zitten vol groenten!

Foodies breakfast Rotterdam

Foodies breakfast Rotterdam

Ik was bij de eerste editie van het Foodies breakfast Rotterdam en genoot met mijn collega bloggers van een homemade ontbijt van allerlei lekkers!

Hazelnoot kastanjetaart met karamel

Hazelnoot kastanjetaart met karamel

Een taart vol rijke smaken: de hazelnoten, kastanjepuree en karamel combineren fantastisch met elkaar! Deze hazelnoot kastanjetaart met karamel is echt een topper!

Rodekool ovenschotel

Rodekool ovenschotel

De klassieke Hollandse pot in een nieuw jasje. Draadjesvlees en rodekool gaan in de oven en krijgen een dakje van polenta!

Kruidige pompoensoep

Kruidige pompoensoep

Deze kruidige pompoensoep met onder andere paprika en gember verwarmt je van binnenuit! Lekker met wat koriander en breekbrood.

Torta di mele e pere (appel perentaart)

Torta di mele e pere (appel perentaart)

Een echte Italiaanse taart: vol van smaak. Deze torta di mele e pere is heerlijk met een bolletje ijs of nog warm, bij de koffie.

Review van Jamie Oliver’s Diner Rotterdam

Review van Jamie Oliver’s Diner Rotterdam

Review van Jamie Oliver’s Diner Rotterdam. Ik at met een paar vriendinnen bij Jamie Oliver’s Diner in Rotterdam en schreef er een review over.

Galette met knolselderij en oesterzwammen

Galette met knolselderij en oesterzwammen

Een heerlijke winterse galette met de rijke aromatische smaken van oesterzwammen en knolselderij.

Citroenpilav met broccoli en kabeljauw

Citroenpilav met broccoli en kabeljauw

Geef je rijst met broccoli een twist en maak er een smakelijke citroenpilav van!

Doei 2017, welkom 2018!

Doei 2017, welkom 2018!

Lees nu alles over mijn 2017 en wat ik allemaal ga doen in 2018!

Hartige muffins met cheddar en doperwten

Hartige muffins met cheddar en doperwten

Wie weet krijg je je kinderen zo wel aan de groenten. Ze zitten nu gewoon verstopt in een gezellige muffin!

Paprikabulgur met spinazie en feta

Paprikabulgur met spinazie en feta

We doen weer even rustig aan na een overdadige decembermaand. Makkelijk, gezond en snel: deze paprikabulgur met spinazie en feta is een fijn gerecht voor een goede start van 2018!

Toastje met zoete aardappelpuree en garnalen

Toastje met zoete aardappelpuree en garnalen

een mooie afsluiter van het jaar: een heerlijk toastje met zoete aardappelpuree en Hollandse garnalen dat ik maakte voor de foodblogswap.

Oliebollen met Tony Chocolonely

Oliebollen met Tony Chocolonely

Oliebollen kun je met van alles vullen dus waarom niet met Tony Chocolonely! Alvast een goed nieuw jaar!

Oesters met perenvinaigrette

Oesters met perenvinaigrette

Sluit het jaar feestelijk af met deze heerlijke Zeeuwse oesters met perenvinaigrette!

Brownie kerstballen

Brownie kerstballen

Wat zijn ze leuk he?! Van een batch brownie maak je hele lollige kerstballen.

Bieten ravioli met doperwtensaus

Bieten ravioli met doperwtensaus

Een klusje is het wel maar deze bietenravioli gevuld met een romige ricottavulling zijn het echt waard!