Foodies breakfast Rotterdam

Foodies breakfast Rotterdam

Afgelopen zondag was ik bij de eerste editie van het Foodies Breakfast Rotterdam. Miranda van der Ende (@health.mi.foodie) en Remke Vet (@remke_fit) organiseerden een gezellig ontbijt voor mij en nog 29 andere foodies. Bij binnenkomst was het al een gezellige drukte en iedereen was volop alle lekkernijen aan het fotograferen.

foodies breakfast rotterdam foodies breakfast rotterdam foodies breakfast rotterdam

foodies breakfast rotterdam foodies breakfast rotterdam

Foodies

Dit ontbijt was voor en door foodies gemaakt. Iedereen was zelf de keuken ingedoken om allerlei lekkers te maken en dat was voornamelijk zoet haha. Ik had zelf meer hartig verwacht en ook meer gezonde dingen omdat het Foodies breakfast Rotterdam door 2 fitte meiden georganiseerd werd maar er werd niet minder om gesmuld. Er stond ook nog heerlijke taart van Coffeelicious. Zelf had ik ook wat zoets meegenomen: Frambozen tulbandjes met rozenwater frosting en die vielen goed in de smaak. Tja, als je met zoveel foodies bij elkaar komt, gaat het natuurlijk over eten…. en over bloggen…. en over fotograferen van eten.

foodies breakfast rotterdam

foodies breakfast rotterdam foodies breakfast rotterdam foodies breakfast rotterdam

Food fotografie

Voordat we aan tafel gingen, werd er natuurlijk druk gefotografeerd. De meeste van ons zijn foodbloggers en die weten dus dat je snel moet zijn met fotograferen omdat anders alles al op is. Het is altijd weer leuk om te zien hoe iedereen in haar eigen stijl fotografeert. Remke en Miranda konden voor het ontbijt mooi servies lenen van Dok cookware en Urban Nature Culture. Bovendien had een van de sponsoren van het Foodies breakfast: Sue Food Rotterdam, een leuke winactie op poten gezet. Degene die de mooiste foto maakt van de lekkere bites zonder suiker van Sue Food, wint een ontbijtje! Natuurlijk ga ik een poging wagen met mijn foto. Ik kende de bites al omdat mijn vriendin Sandra ze in haar conceptstore Rumah serveert en ik hoorde tijdens het ontbijt ook alleen maar lovende reacties.

foodies breakfast rotterdam

Goodiebag

Naast het lekkers van Sue Food en de verse sappen van Sappi werden we ook nog eens verwend met een goedgevulde goodiebag. Miranda en Remke hadden flink hun best gedaan en we werden verwend met pindakaas, granola, koffiebonen, kortingsbonnen en nog veel meer! Ze zijn al bezig met het organiseren van een 2e editie dus houd hun social media in de gaten. En houd die van mij ook in de gaten want mijn eerste event staat voor vrijdag gepland en de tweede vindt in april plaats. Ik organiseer dan een bloggers meetup bij het Kookpunt in Rotterdam. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij dus als je interesse hebt, laat het me weten!

foodies breakfast rotterdamGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.