Recente berichten

Hello Fresh Blog Battle Uit Pauline’s Keuken X Oh My Foodness

Ik mocht weer mee doen aan een leuke bloginsiders actie. Dit keer ging ik voor team Uit Pauline’s Keuken aan de slag in een heuse Hello Fresh Blog Battle met Sabine van Oh My Foodness. Hello Fresh, ik denk dat er maar weinig mensen zijn die 

Taralli – krokante venkelkoekjes

Taralli – krokante venkelkoekjes

Taralli – krokante venkelkoekjes zijn een snack uit het Zuidelijkste puntje van Italië. In Puglia worden ze vaak gegeten als antipasti

Viennese whirls uit de Great British Bake Off

Viennese whirls uit de Great British Bake Off

Een prachtig koekje met een vulling van frambozenjam en botercrème.

Avocado pesto salade

Dit recept voor Avocado pesto salade is zowel simpel als verrukkelijk! Een prachtig voorgerecht of lekkere lunch!

Aardbeien mascarponetaartje

Aardbeien mascarponetaartje

Hoe feestelijk wil je het hebben? Dit heerlijke aardbeien mascarponetaartje is een lust voor het oog en bovendien makkelijk te maken!

Gehaktdriehoekjes met pestoboontjes

Veel gerechten die in een knapperig jasje geserveerd worden, vind ik heerlijk! Het ziet er feestelijk uit en hapt zo lekker weg. Je kunt ze op vele momenten serveren en ook qua vulling kun je er alle kanten mee op. Maak het lekker van tevoren 

Quiche met broccoli en gerookte kip

Quiche met broccoli en gerookte kip

Quiches en / of hartige taarten zijn makkelijk te maken en je kunt er veel kanten mee op qua smaak. Ze zijn ook ideaal voor het verwerken van restjes! Maar wanneer is het nu een quiche en wanneer een hartige taart? Dat wist ik eigenlijk ook 

Broodje hamburger met avocado en courgette

Broodje hamburger met avocado en courgette

Dit heerlijke broodje hamburger met avocado en courgette maak je af met een pittig sausje met harissa. En is extra lekker door de gesmolten kaas!

Simpele brownies

Jaaaaaaah brownies! Brownies zijn wat mij betreft altijd goed. Ze zijn makkelijk te maken en ze blijven lang goed, alhoewel ze bij ons meestal niet zo lang blijven liggen haha. Deze brownies maak ik regelmatig. Binnen no time staan ze in de oven en lekker 

Pruimentaart met frangipane

Pruimentaart met frangipane

Deze verrukkelijke pruimentaart met frangipane ziet er prachtig uit maar is verrassend eenvoudig te maken!

Risoni met aubergine en feta

Risoni met aubergine en feta

De geroosterde smaak van de aubergine geeft deze risoni met aubergine en feta extra diepte en is verrukkelijk en bovendien makkelijk te maken!

Havermoutbrood met vijgen

Havermoutbrood met vijgen

Start je dag goed met dit heerlijke havermoutbrood met vijgen. Qua structuur lijkt het trouwens meer op een cake en cake als ontbijt is natuurlijk top!

Borrelhapjes met Boursin

Borrelhapjes met Boursin

  Ik mocht weer wat uitproberen! Dit keer doe ik als bloginsider mee aan een leuke actie van Uit Pauline’s Keuken x Boursin. Ik kreeg deze week een mooi pakketje thuisgestuurd waarmee ik voor de #VrijMiBoursin (vrijdag middag borrel) lekkere borrelhapjes kon maken. Ik maakte 

Chocolade fudgetaart met shortbreadbodem

Chocolade fudgetaart met shortbreadbodem

Ik vind dit dus echt het perfecte recept voor chocoladetaart! Vol van smaak, deze chocolade fudgetaart met shortbreadbodem is het helemaal!

Meringuerol met rozenroom en kersen

Meringuerol met rozenroom en kersen

Deze spectaculaire meringuerol met rozenroom en kersen is een echte showstopper na een heerlijk diner! Indrukwekkend maar niet moeilijk te maken en vol van smaak door de heerlijke zoete kersen!

Flammkuchen met kersen, serranoham en old white geitenkaas

Flammkuchen met kersen, serranoham en old white geitenkaas

Deze flammkuchen met kersen, serranoham en old white geitenkaas is heel bijzonder door de combi van hartig en zoet!

Bbq spiesen  

Het heeft even geduurd maar het lijkt er nu toch voorzichtig op dat de zomer is begonnen. Dat betekent voor veel mensen lekker bbq-en en buiten eten! Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij tot voor kort nooit barbecueden. We hadden zelfs geen bbq en 

Farro (parelgort) met geroosterde wortels, kikkererwten en kipgehaktballetjes 

Farro (parelgort) met geroosterde wortels, kikkererwten en kipgehaktballetjes 

Farro is een oergraan en ik maakte er een heerlijk recept mee. Deze farro (parelgort) met geroosterde wortels, kikkererwten en kipgehaktballetjes is super smakelijk!

Rabarber cheesecake

Rabarber cheesecake

Het is even werk maar dan heb je ook wat. Deze rabarber cheesecake is goddelijk door de frisse rabarbercurd en de romige mascarpone!

Risotto met bleekselderij en parmaham

De meeste mensen eten bleekselderij door een salade, in de soep of als stengel in een Bloody Mary maar dat deze groente het als hoofdingrediënt hartstikke goed doet, is vaak onbekend. Probeer daarom eens deze risotto met bleekselderij en parmaham. Lekker glaasje witte wijn erbij