Brindisa, het pure eten van Spanje
Met Brindisa, het pure eten van Spanje, haal je niet alleen een kookboek in huis maar een compleet naslagwerk boordevol verhalen over de echte, ambachtelijke Spaanse keuken en de oorsprong van gerechten!
Met Brindisa, het pure eten van Spanje, haal je niet alleen een kookboek in huis maar een compleet naslagwerk boordevol verhalen over de echte, ambachtelijke Spaanse keuken en de oorsprong van gerechten!
Een frisse salade gaat er bij mij altijd wel in, zeker met zomers weer! Deze salade met gestoomde haricots verts, paprika en geitenkaas is extra lekker door de homemade pesto!
Deze rozemarijn zoutjes zijn ideaal voor de lekkere trek tussendoor. Je maakt ze met volkorenmeel en daardoor zijn ze nog verantwoord ook!
Een bezoekje aan de Tong Tong Fair in Den Haag is zeker de moeite waard! Lekker eten, shoppen en optredens, je vindt het er allemaal! De fair is nog tot en met 3 juni te bezoeken en anders volgend jaar weer!
Eindelijk maakte ik dan ook eens een poke bowl! En niet zomaar een maar een poke bowl met zalm en surimi en lekker veel groenten! Een makkelijke en heerlijke maaltijd!
Oh la la, dit heerlijke tropische dessert tovert gelijk de zon op tafel. Geniet van deze romige panna cotta van kokosmelk met gegrilde perzik!
Hmmm chocolademousse maken met je kinderen! En met het bakboek ‘mijn kind bakt graag’ kunnen je kinderen dit bijna helemaal zelf uitvoeren! Dat vinden ze ontzettend leuk!
Een bordje vol romige spaghetti met een mooie oranje kleur door de oranje en gele paprika’s. Deze spaghetti met paprikasaus en feta is superlekker!
Geniet nog van het witte goud zolang het kan! Dit recept voor asperges met tomatenpesto is weer eens wat anders en overheerlijk!
Ik gaf een draai aan de klassieke aardappeltortilla en maakte deze superlekkere zoete aardappeltortilla met chorizo!
Met deze heerlijke sla wraps met rijstsalade en tonijn tover je het zonnetje op tafel. Door de mango papaya salsa krijgen ze een tropisch accent.
Deze lekkere crème caramel cake komt uit het boek Sweet Foodista: een boek vol met verrassende zoetigheid en originele combinaties.
Knolselderij kun je het hele jaar door eten en dat is fijn want deze gezonde en budgetproof groente is heel veelzijdig! Dat bewijst deze knolselderij uit de oven met kaas en pecannoten maar weer, echt heerlijk!
Een heerlijke zomerse maaltijd! Deze taco’s met crispy kabeljauw en paprikasaus zijn hier thuis een groot succes! De kabeljauw is lekker crispy door een polentakorstje.
Dit recept voor lekkere chocolade vanille koeken is eenvoudig en superleuk om samen met je kinderen te bakken. Je rolt ze ook nog door de kaneelsuiker voor wat extra’s!
In Deb’s Diary april lees je alles over mijn maand april. De maand vloog voorbij en naast ziek op bed liggen, deed ik gelukkig ook leuke dingen!
Ik ging aan de slag met een heel bijzonder ingrediënt dat ik nog nooit had gegeten en maakte er deze heerlijke wortel pastinaakrösti met eikhaas mee.
Als je echt geen tijd hebt om te koken dan zet je deze snelle tortilla met groenten en zeewierbacon echt in een wip op tafel! En lekker dat het is!
Ik had nog nooit zelf kruidkoek gemaakt terwijl mijn oma dat wel regelmatig deed. Nu weet ik zeker dat ik deze kruidkoek met cranberries en noten vaker ga maken want hij is zo lekker!!