Deb’s Diary april

Deb’s Diary april

Ik heb het idee dat ik één keer met mijn ogen geknipperd heb en toen was april voorbij! Wat ging deze maand snel! We hebben ook 4 seizoenen in 1 maand gehad qua weer en ik heb het de helft van de maand rustig aan moeten doen vanwege griep maar nu is het dan alweer tijd voor Deb’s Diary april!

Deb's Diary april

Bloggers meetup

April begon met het Paasweekend en daar heb ik weinig van meegekregen want ik lag ziek op bed. Gelukkig was dat snel voorbij en kon ik verder met de voorbereidingen voor mijn tweede bloggers meetup! We gingen nu zelf aan de slag om de lunch te bereiden en wel op een hele toffe locatie, namelijk Het Kookpunt in Rotterdam! Totaal anders dan de eerste meetup waarbij we een 5 gangen lunch voorgeschoteld kregen. Het was weer zo tof om mijn collega bloggers in het echt te ontmoeten en de tijd ging veel te snel. Wil je meer weten over de bloggers meetup? Je leest er alles over in deze blog!

Deb's Diary april

Tattoo

De dag erna ging ik, nog nagenietend van de gezelligheid en leuke mensen om me heen op pad naar Delft. Het kwam pas ineens in me op dat ik een tattoo wilde, ik wilde een mooi cadeau aan mezelf om een periode af te sluiten. Ik heb op mijn 19e een motorongeluk gehad en inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder. 20 jaar waarvan ik 15 jaar een rechtszaak heb gehad om te bewijzen dat het ongeluk niet mijn schuld was, ik arbeidsongeschikt thuis kwam te zitten en ik ook nog eens een dolk in mijn rug kreeg van mijn oud werkgever. Naast alle pijn die ik dagelijks heb, is dat een hele hoop. Ik wil me er niet meer door laten leiden en heb daarom gekozen voor een tattoo op mijn pols van 2 sterren. De betekenis ervan is dat ik een reminder wil dat mijn pols en dus ook alle pijn bij me horen maar het staat ook symbool voor het volgen van mijn dromen en passies. Ik ben er echt enorm blij mee en daarom hoort het ook thuis in Deb’s Diary april!

Deb's Diary april
Pizza en check een deel van mijn nieuwe tattoo!!

Gezelligheid

Ik was een heerlijke (nog wel frisse) dag op het strand, had een gezellige reünie van de middelbare school en een verjaardag in het zonnetje op een terras van een lieve vriendin. Er kwamen nog vrienden langs die we al lang niet hadden gezien en we bakten 2 keer pizza! Ook hebben we de tuinindeling veranderd zodat we nu bij de pizza oven zitten in plaats van aan de andere kant van de tuin. Dat is wel zo gezellig voor de pizzaiolo oftewel manlief 🙂 Helaas waren de laatste 2 weken dus weken van griep. Eerst mijn jongste die ziek thuis was en daarna was ik samen met mijn oudste geveld en hebben we dagen op bed gelegen. Hopelijk hebben we het nu voorlopig gehad maar gelukkig was ook het samen ziek zijn best gezellig.

Deb's Diary april

 

Opdrachten

In april bakte ik ook weer wat lekkers op bestelling voor een aantal mensen! Het is zo ontzettend leuk dat mijn baksels zo gewaardeerd worden en dat ervan word gesmuld! Dat doet me goed! En ik kreeg een heel leuk verzoek want Francesca van Francesca Kookt vroeg me of ik 2 keer per maand een zoet recept voor haar blog wil aanleveren. Hoe leuk is dat? Ik ben heel blij met deze opdracht en inmiddels staat mijn eerste recept al op haar blog! Ik begon met koninklijke red velvet wafels voor Koningsdag. Natuurlijk zijn die ook op een andere dag niet te versmaden haha. Uiteraard deel ik de recepten ook op mijn social media zodat je niets hoeft te missen!

Deb's Diary april
Oreo bars van Deb’s Traktaties

Deb’s Diary april

Dit was dan alweer Deb’s Diary april, een maand met van alles wat maar toch ook weer een hele fijne maand! Er verschenen zoals jullie gewend zijn ook allemaal lekkere recepten online en ik hoop in mei lekker veel te mogen bakken voor iedereen. Zoals jullie misschien al hebben gezien op social media ben ik dit jaar ambassadeur voor de Tex Mex producten van Santa Maria en verschijnen er daarom iedere maand 2 Tex Mex recepten op de blog. Ik ga aan de slag voor Francesca en hopelijk komen er nog wat opdrachten bij. Ik ga er in ieder geval weer een mooie maand van maken! Hebben jullie al mooie plannen voor de maand mei?

 2 gedachten over “Deb’s Diary april”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.