Pastinaakpuree met peer en varkenshaas
Deze heerlijke puree van pastinaak serveer je met peer en een mals stukje varkenshaas.
Deze heerlijke puree van pastinaak serveer je met peer en een mals stukje varkenshaas.
Deze feestelijke sinterklaas trifle met speculaasroom is een fantastisch dessert dat bij iedereen een glimlach op zijn gezicht tovert!
Het kookboek Home Sweet Home van Yvette van Boven is echt een aanwinst voor je boekenplank én keuken! Ze gaat terug naar haar Ierse roots en neemt je mee op een reis vol comfort food.
Smeuïge risotto met gesmoorde prei en Hollandse garnalen
Met dit basisrecept maak je zelf de lekkerste chocoladecupcakes met chocolade frosting!
Deze pizza heeft een bodem van polenta en wordt belegd met lekkere geroosterde wortels, een stroperig balsamicosausje en gekaramelliseerde uien
Dit lekkere crackertje is heerlijk als tussendoortje of als hapje op een verjaardag of borrel!
Deze gevulde speculaas is een van de lekkernijen uit het bakboek Strooigoed van Anne-Marij de Koning. Ik interviewde haar en mag het recept met jullie delen!
Lekkere en snelle courgettefritters met een fris accent door de munt
Een eenvoudig maar smaakvol gerecht met de aardse smaak van bietjes en het zoute van de spianata romana.