Recente berichten

Panna cotta met maanzaad

Panna cotta met maanzaad

dit heerlijke dessert komt uit het boek ‘Recepten uit Wenen’ waarin de auteur je meeneemt op culinaire reis langs de 23 districten van Wenen. Naast de klassiekers vind je ook de moderne recepten in dit boek en de beste adresjes van de stad!

Deb’s Diary februari

Deb’s Diary februari

Februari is alweer voorbij maar ook van dit korte maandje kun je nu in Deb’s Diary februari lezen wat ik zoal deed!

Bloemkoolcurry met ananas

Bloemkoolcurry met ananas

Deze voedzame vegetarische bloemkoolcurry met ananas is heerlijk met wat rijst of naan brood. De tropische twist en de pit van de curry maken dit een bijzonder smakelijk gerecht!

Broccolisoep met gerookte forel

Broccolisoep met gerookte forel

Een heerlijke broccolisoep die perfect past in de nationale week zonder vlees. Door de forel wordt deze soep extra lekker!

Witte chocolade cheesecake met oreo en caramel

Witte chocolade cheesecake met oreo en caramel

Deze witte chocolade cheesecake met oreo en caramel is rijk, romig en echt super verrukkelijk! Echte verwennerij, helemaal met wat extra caramelsaus!

Borrelhapje met bietenmousse en makreel – Foodblogswap

Borrelhapje met bietenmousse en makreel – Foodblogswap

Dit is een makkelijk en heel smakelijk borrelhapje! Voor de foodblogswap belegde ik een Tuc toastje met een romige bietenmousse en makreel.

Review Oogstkoken

Review Oogstkoken

Review Oogstkoken. Oogstkoken is een prachtig kookboek voor mensen met een moestuin maar ook voor liefhebbers van puur en eerlijk eten. Het biedt volop Inspiratie voor het hele jaar met heerlijke seizoensproducten.

Kaas knoflookbroodjes

Kaas knoflookbroodjes

De geur van zelfgebakken brood is toch onweerstaanbaar?! Deze kaas knoflookbroodjes zijn een feest bij elke maaltijd! Lekker bij bijvoorbeeld een kom soep.

Viergranen dadelrepen

Viergranen dadelrepen

Maak deze viergranen dadelrepen zodat je altijd een verantwoord tussendoortje in huis hebt. Zoet, nootachtig en met een lekkere bite, deze viergranen dadelrepen hebben het allemaal!

Noedelsoep met gamba’s

Noedelsoep met gamba’s

Geniet van deze goedgevulde noedelsoep met gamba’s. In plaats van kokosmelk gebruikte ik de wat lichtere Dream Coconut & rice met een frisse kokossmaak. In combinatie met de broccoli en peultjes een heerlijke combi!

Koekjes met wildzwijnworst

Koekjes met wildzwijnworst

Bak ook eens hartige koekjes! Ze zijn niet te versmaden bij een goed glas wijn en de combi met rozijnen maakt deze koekjes met wildzwijnworst heel bijzonder!

Nasi met ham

Nasi met ham

Nasi is volgens mij een van de eerste buitenlandse gerechten die we thuis aten naast de Hollandse pot. Inmiddels heb ik mijn eigen versie van nasi met ham gemaakt en ik deel hem graag met jullie!

Spruitjes stamppot met zoete aardappel

Spruitjes stamppot met zoete aardappel

Geniet nog even van de winterse maaltijden met deze heerlijke spruitjes stamppot met zoete aardappel. Er zit ook nog boerenkool in, zo krijg je in een keer een hele berg groenten binnen!

Macarontaartje met frambozen en chocholademousse

Macarontaartje met frambozen en chocholademousse

Dit prachtige macarontaartje met frambozen en chocolademousse is een echte smaaksensatie! Verras je Valentijn met dit romantische gebaar, gemaakt met liefde!

Pastinaakschotel met brie

Pastinaakschotel met brie

Ovenschotels zijn wat mij betreft altijd goed. Zeker als ze goed gevuld zijn met groenten zoals deze heerlijke pastinaakschotel met prei en champignons.

Deb’s diary januari

Deb’s diary januari

Hoe was de maand januari? Wat deed ik allemaal en hoe ging het? Het was in ieder geval een heel goed begin van het jaar! Lees alles in Deb’s diary januari.

Kokoscakejes met karamel zeezout chocolade

Kokoscakejes met karamel zeezout chocolade

Met dit recept maak je heerlijke kokoscakejes met karamel zeezout chocolade. Een lekkere traktatie, gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid.

Bloggers meetup bij restaurant Unique in Gouda

Bloggers meetup bij restaurant Unique in Gouda

Lees nu alles over de bloggers meetup die ik organiseerde bij restaurant Unique in Gouda! Een 5-gangenlunch, mooie goodiebag, heerlijke olijfolie en gezelligheid stonden centraal tijdens dit event.

Paprika uienkruier

Paprika uienkruier

In het weekend wil je lekker eten maar het hoeft niet altijd te moeilijk. Deze paprika uienkruier is ideaal voor het hele gezin. Geniet ervan als voorgerecht of als bijgerecht bij een kom soep.

Sperziebonen salade met gamba’s

Sperziebonen salade met gamba’s

Meer groenten eten gaat met deze goedgevulde sperziebonen salade met gamba’s wel lukken! Sperziebonen, paprika en tomatenpesto vormen de basis en de gebakken gamba’s maken het helemaal af!