Recente berichten

Wild zwijn met chocolade

Wild zwijn met chocolade

Waan jezelf in Toscane wanneer je deze wild zwijn met chocolade oftewel cinghiale in dolceforte eet. Drink er een robuuste rode wijn bij en geniet!

Haagse bluf met slagroom

Haagse bluf met slagroom

Hoe tover je binnen de kortste keren een feestelijk dessert op tafel dat iedereen mag eten? Met deze Haagse bluf met slagroom zit je altijd goed!

Pommes duchesse met geitenkaas

Pommes duchesse met geitenkaas

Romige aardappelpuree in een krokant jasje met een extra toevoeging! Deze pommes duchesse met geitenkaas vormen een fantastisch feestelijk bijgerecht!

Crêpes Suzette met mango cranberry compote

Feestelijk en smakelijk! Deze crêpes suzette met mango cranberry compote zijn extra lekker met een bolletje vanilleijs!

Stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten

Stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten

Groenten in de hoofdrol op dit feestelijke bordje. Deze stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten is een feestje op je bord!

Bonbons bij Boska

Bonbons bij Boska

Boska, je weet wel: van de kaasaccessoires, heeft nu ook te gekke accessoires voor chocolade! Wat zet jij op je verlanglijstje?

Enchilada’s met pompoen en kipgehakt

Enchilada’s met pompoen en kipgehakt

Zet nu zelf heel makkelijk zo’n heerlijke dampende schaal vol enchilada’s met pompoen en kipgehakt op tafel! Zeker weten dat deze zo leeg is!

Marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen

Marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen

Deze marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen uit Donna Hay’s Modern Baking is echt waanzinnig lekker en ziet er ook prachtig uit!

Pompoen fetaspread

Pompoen fetaspread

Maak deze heerlijke pompoen fetaspread als onderdeel van een buffet of je diner. Met wat lekker Turks brood erbij heb je een heerlijk hapje!

Op culinaire ontdekkingstocht door Zuid-Tirol

Op culinaire ontdekkingstocht door Zuid-Tirol

Tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van Roberta Pagnier ging ik aan de slag met heerlijke producten uit het Italiaanse Zuid-Tirol

Courgettesoep met mosterd

Courgettesoep met mosterd

Deze goedgevulde courgettesoep met mosterd en specerijen pept je weer helemaal op en geeft je energie voor de rest van de dag.

Grote chocolate chip  kruidnoten

Grote chocolate chip kruidnoten

Hmm de smaak van kruidnoten in koekvorm! Deze grote chocolate chip kruidnoten smaken verrukkelijk en zijn ook nog eens snel te maken!

Zalm uit de oven met venkel, prei en granaatappel

Zalm uit de oven met venkel, prei en granaatappel

De zalmzijde uit de oven met venkel, prei en granaatappelpitjes is een ware showstopper. Samen met de andere gerechten zet je zo een feestmaal op tafel!

Van geitenmelk tot heerlijke kaas

Van geitenmelk tot heerlijke kaas

Van geitenmelk tot heerlijke kaas. Ik ging op pad met nog 13 bloggers en zag waar de melk voor de heerlijke geitenkaas vandaan komt

Speculoos cookie cake

Speculoos cookie cake

Bak eens wat lekkers voor het grote sinterklaasfeest en maak dan deze heerlijke speculoos cookie cake met chocolade frosting! Succes gegarandeerd!

Review Nice Girls don’t get the corner office

Review Nice Girls don’t get the corner office

Met Nice girls don’t get the corner office haal je een praktisch boek in huis dat je helpt om het beste uit jezelf te halen in het bedrijfsleven!

Quiche met bloemkool, olijven en tonijn

Quiche met bloemkool, olijven en tonijn

Deze smakelijke en makkelijke quiche met bloemkool, olijven en tonijn is zo gemaakt! Makkelijk voor als je eters krijgt!

Blije koeien, goed vlees

Blije koeien, goed vlees

Weten wat je eet, dat vind ik belangrijk. Ik mocht bij koeienhouder Leon met eigen ogen bekijken waar goed vlees vandaan komt.

Kapsalon met kip shoarma

Kapsalon met kip shoarma

Zet een bakplaat vol heerlijke kapsalon met kip shoarma op tafel en je weet zeker dat ie zo leeg is! Lekker, makkelijk en op en top comfort food!