Wild zwijn met chocolade
Waan jezelf in Toscane wanneer je deze wild zwijn met chocolade oftewel cinghiale in dolceforte eet. Drink er een robuuste rode wijn bij en geniet!
Waan jezelf in Toscane wanneer je deze wild zwijn met chocolade oftewel cinghiale in dolceforte eet. Drink er een robuuste rode wijn bij en geniet!
Hoe tover je binnen de kortste keren een feestelijk dessert op tafel dat iedereen mag eten? Met deze Haagse bluf met slagroom zit je altijd goed!
Romige aardappelpuree in een krokant jasje met een extra toevoeging! Deze pommes duchesse met geitenkaas vormen een fantastisch feestelijk bijgerecht!
Ik maakte klassieke éclairs met banketbakkersroom en chocolade en personaliseerde ze met een ouwel met mijn logo! Wil je dat ook? Lees snel verder.
Feestelijk en smakelijk! Deze crêpes suzette met mango cranberry compote zijn extra lekker met een bolletje vanilleijs!
Groenten in de hoofdrol op dit feestelijke bordje. Deze stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten is een feestje op je bord!
Boska, je weet wel: van de kaasaccessoires, heeft nu ook te gekke accessoires voor chocolade! Wat zet jij op je verlanglijstje?
Zet nu zelf heel makkelijk zo’n heerlijke dampende schaal vol enchilada’s met pompoen en kipgehakt op tafel! Zeker weten dat deze zo leeg is!
Maak deze heerlijke pompoen fetaspread als onderdeel van een buffet of je diner. Met wat lekker Turks brood erbij heb je een heerlijk hapje!
Tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van Roberta Pagnier ging ik aan de slag met heerlijke producten uit het Italiaanse Zuid-Tirol
Deze goedgevulde courgettesoep met mosterd en specerijen pept je weer helemaal op en geeft je energie voor de rest van de dag.
Hmm de smaak van kruidnoten in koekvorm! Deze grote chocolate chip kruidnoten smaken verrukkelijk en zijn ook nog eens snel te maken!
De zalmzijde uit de oven met venkel, prei en granaatappelpitjes is een ware showstopper. Samen met de andere gerechten zet je zo een feestmaal op tafel!
Van geitenmelk tot heerlijke kaas. Ik ging op pad met nog 13 bloggers en zag waar de melk voor de heerlijke geitenkaas vandaan komt
Met Nice girls don’t get the corner office haal je een praktisch boek in huis dat je helpt om het beste uit jezelf te halen in het bedrijfsleven!
Deze smakelijke en makkelijke quiche met bloemkool, olijven en tonijn is zo gemaakt! Makkelijk voor als je eters krijgt!
Weten wat je eet, dat vind ik belangrijk. Ik mocht bij koeienhouder Leon met eigen ogen bekijken waar goed vlees vandaan komt.
Zet een bakplaat vol heerlijke kapsalon met kip shoarma op tafel en je weet zeker dat ie zo leeg is! Lekker, makkelijk en op en top comfort food!