Bonbons bij Boska

Bonbons bij Boska

Vorige week was ik op uitnodiging bij Boska. Misschien ken je het merk van de vele kaasaccessoires die ze verkopen om te raspen, smelten en schaven. Daar kende ik ze in ieder geval wel van. En nu hebben ze iets nieuws! Het event begon al goed met een gepersonaliseerde uitnodiging met een reep chocola erbij en een van hun nieuwe producten: de choco breaker. Want naast de kaas gaan ze nu ook de chocolade kant op. Ik kreeg dus een uitnodiging om bonbons bij Boska te komen maken. 

bonbons bij boska

Choco loco 

Net als kaas kun je chocolade ook raspen, schaven en smelten. Jullie kennen vast wel de chocoladefondue die je soms op buffetten ziet en nu hebben zij ook een mooie chocoladefondueset waar in je chocolade bovendien niet verbrand. Dat is natuurlijk fantastisch! Daarnaast hebben ze ook prachtige messen om je chocolade te hakken en ze hebben fijne mallen om je eigen bonbons en repen te maken.

Bonbons bij Boska maken met de siliconen mal

De lijn wordt nog uitgebreid dus ik ben erg benieuwd wat er nog meer gaat komen want dit ziet er veelbelovend uit. In ieder geval mochten wij op het hoofdkantoor van Boska zelf aan de slag met de chocolade mallen en we maakten heerlijke bonbons. De mal is van siliconen waardoor je altijd je bonbon goed uit de vorm krijgt. Wel zo fijn want chocolade tempereren is niet altijd even makkelijk en luistert best nauw. Het is natuurlijk superleuk om zelf je favoriete bonbons samen te gaan stellen!

Kaasproeverij

Terwijl de bonbons konden opstijven, werden wij heerlijk verwend met allerlei chocola maar natuurlijk ook met kaas! Raclette, brie met chocolade en pecannoten en karamelsaus, manchego kaas met chocola en koffie gebakken camembert, het was echt verrukkelijk. Mijn favoriet was toch wel de lolly van blauwaderkaas omhuld met witte chocolade en daar bovenop kruidenzout. Wat een waanzinnige smaak! En dat alles was in de showroom waar je volop hebberig makende spullen vindt.

Cadeautips

bonbons bij boska

Dat we hebberig zouden worden, wisten ze bij Boska natuurlijk al lang dus naast de fantastische goodiebag die we kregen, mochten we ook nog zelf iets uitkiezen. Ik koos voor een mooie kaasfondueset die ik heel binnenkort ga uitproberen. Oud & Nieuw lijkt me daar een mooi moment voor. In ieder geval hebben we volop genoten van de workshop en de borrel bij dit leuke bedrijf! Ze zijn creatief, innovatief en hebben allemaal mooie producten die ideaal zijn om cadeau te doen deze kerst! Binnenkort zie je natuurlijk ook wat ik voor lekkere bonbons ik heb gemaakt. 

Bedankt Boska voor de uitnodiging en de producten. Dit artikel bevat daarnaast affiliate links. Lees meer hierover in mijn disclaimerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.