Deb’s Diary oktober
Mijn maand oktober was druk! En leuk! En gevarieerd en er was weer genoeg om over te schrijven in Deb’s Diary oktober! Lees je mee?
Mijn maand oktober was druk! En leuk! En gevarieerd en er was weer genoeg om over te schrijven in Deb’s Diary oktober! Lees je mee?
Dit is een ideale makkelijke maaltijd voor doordeweeks! Deze couscous met gegrilde courgette en gamba’s serveer je met een pittige harissa yoghurtdip
Iedere maand laat ik mij tijdens de foodblogswap inspireren door een collegablogger met deze maand als resultaat kip met cola en tropische cole slaw!
Wat mij betreft kun je nooit genoeg koekjesrecepten hebben! Er is altijd wel een moment voor een lekker koekje toch? Deze brosse hazelnootkoekjes zijn supersnel gemaakt met weinig moeite. Ideaal in zo’n weekend als dit waarin we Halloween vieren maar ook het kinderfeestje van mijn …
Happy Halloween! Met deze pompoencake met romige chocoladefrosting en chocoladeganache kom je zeker in de stemming voor een griezelig leuke avond!
Deze wortelsoep met linzen zit boordevol groenten en specerijen en maakt je weer warm op gure donkere herfstdagen! Lekker als lunch of avondeten!
Optimaal genieten doe je met deze cheesecake met geitenkaas, rozijnen en liqor 43! Een intense romige smaak met heerlijke rozijnen topping!
Boerderij chips: vers van het land. Ik nam een kijkje achter de schermen om te zien hoe de chips gemaakt worden!
Als je eenmaal zelf verse bagels met verschillende toppings hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Makkelijk te maken en overheerlijk!
Romige smeuige risotto met lekker veel groenten: deze risotto funghi met spinazie heeft het allemaal! Het eekhoorntjesbrood geeft het een diepe aardse smaak
In Deb’s Diary september lees je alles over mijn septembermaand. Wat heb ik beleefd, wat ging goed en wat minder. Veel leesplezier!
Deze gougères (kaassoezen) uit het Franse Kookatelier zijn verrukkelijk en slechts een van de meer dan 130 recepten uit de klassieke Franse keuken.
Deze hamburgers met gegrilde aubergines maak je extra lekker met gorgonzola, gebakken champignons, bacon en een lekkere ranch dressing!
Van ontbijt tot lunch tot een uitgebruid diner: Italiaans tafelen bij Osteria Vicini is voor jong en oud een succes!
Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen, wat ben je mooi! En gezellig en leuk en veelzijdig! Ik ken Den Haag best goed, mijn opa en oma woonden er, we hebben er zelf een half jaartje gewoond én ik heb er gestudeerd. Vroeger …
Deze Pink velvet met mascarpone botercrème is een heerlijke variatie op de klassieke red velvet. Heerlijk met aardbeien en chocola
Een makkelijk en snel bijgerecht boordevol groenten. Deze plaattaart van filodeeg met prei, spinazie en feta is heerlijk als lunch of bij soep.
Zoals beloofd is hier vakantie in Bretagne deel 2! Vorige week deelde ik al het verslag van de 1e week met jullie maar we gingen 2 weken op vakantie en dat was weer in een ander deel van Bretagne. Genoeg te ontdekken dus deze vakantie …