Recente berichten

Deb’s Diary oktober

Deb’s Diary oktober

Mijn maand oktober was druk! En leuk! En gevarieerd en er was weer genoeg om over te schrijven in Deb’s Diary oktober! Lees je mee?

Couscous met gegrilde courgette en gamba’s

Couscous met gegrilde courgette en gamba’s

Dit is een ideale makkelijke maaltijd voor doordeweeks! Deze couscous met gegrilde courgette en gamba’s serveer je met een pittige harissa yoghurtdip

Kip met cola en tropische cole slaw

Kip met cola en tropische cole slaw

Iedere maand laat ik mij tijdens de foodblogswap inspireren door een collegablogger met deze maand als resultaat kip met cola en tropische cole slaw!

Brosse hazelnootkoekjes

Brosse hazelnootkoekjes

Wat mij betreft kun je nooit genoeg koekjesrecepten hebben! Er is altijd wel een moment voor een lekker koekje toch? Deze brosse hazelnootkoekjes zijn supersnel gemaakt met weinig moeite. Ideaal in zo’n weekend als dit waarin we Halloween vieren maar ook het kinderfeestje van mijn 

Pompoencake met romige chocolade botercrème

Pompoencake met romige chocolade botercrème

Happy Halloween! Met deze pompoencake met romige chocoladefrosting en chocoladeganache kom je zeker in de stemming voor een griezelig leuke avond!

Kruidige wortelsoep met linzen

Kruidige wortelsoep met linzen

Deze wortelsoep met linzen zit boordevol groenten en specerijen en maakt je weer warm op gure donkere herfstdagen! Lekker als lunch of avondeten!

Cheesecake met geitenkaas, rozijnen en licor 43

Cheesecake met geitenkaas, rozijnen en licor 43

Optimaal genieten doe je met deze cheesecake met geitenkaas, rozijnen en liqor 43! Een intense romige smaak met heerlijke rozijnen topping!

Boerderij Chips: vers van het land

Boerderij Chips: vers van het land

Boerderij chips: vers van het land. Ik nam een kijkje achter de schermen om te zien hoe de chips gemaakt worden!

Bagels met verschillende toppings

Bagels met verschillende toppings

Als je eenmaal zelf verse bagels met verschillende toppings hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Makkelijk te maken en overheerlijk!

Risotto funghi met spinazie

Risotto funghi met spinazie

Romige smeuige risotto met lekker veel groenten: deze risotto funghi met spinazie heeft het allemaal! Het eekhoorntjesbrood geeft het een diepe aardse smaak

Deb’s Diary september

Deb’s Diary september

In Deb’s Diary september lees je alles over mijn septembermaand. Wat heb ik beleefd, wat ging goed en wat minder. Veel leesplezier!

Gougères (kaassoezen) uit het Franse Kookatelier

Gougères (kaassoezen) uit het Franse Kookatelier

Deze gougères (kaassoezen) uit het Franse Kookatelier zijn verrukkelijk en slechts een van de meer dan 130 recepten uit de klassieke Franse keuken.

Hamburgers met gegrilde aubergines

Hamburgers met gegrilde aubergines

Deze hamburgers met gegrilde aubergines maak je extra lekker met gorgonzola, gebakken champignons, bacon en een lekkere ranch dressing!

Italiaans tafelen bij Osteria Vicini

Italiaans tafelen bij Osteria Vicini

Van ontbijt tot lunch tot een uitgebruid diner: Italiaans tafelen bij Osteria Vicini is voor jong en oud een succes!

Den Haag: hotspots voor foodies

Den Haag: hotspots voor foodies

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen, wat ben je mooi! En gezellig en leuk en veelzijdig! Ik ken Den Haag best goed, mijn opa en oma woonden er, we hebben er zelf een half jaartje gewoond én ik heb er gestudeerd. Vroeger 

Druivencake met kokos crumble

Druivencake met kokos crumble

Een keuze maken uit 1200 recepten voor een foodblogswap is niet eenvoudig maar deze druivencake met kokos crumble is dat wel en hij is verrukkelijk!

Pink velvet met mascarpone botercrème

Pink velvet met mascarpone botercrème

Deze Pink velvet met mascarpone botercrème is een heerlijke variatie op de klassieke red velvet. Heerlijk met aardbeien en chocola

Plaattaart van filodeeg met prei spinazie en feta

Plaattaart van filodeeg met prei spinazie en feta

Een makkelijk en snel bijgerecht boordevol groenten. Deze plaattaart van filodeeg met prei, spinazie en feta is heerlijk als lunch of bij soep.

Abrikozenjam bars met gember

Abrikozenjam bars met gember

Makkelijk, snel en vooral overheerlijk! Deze abrikozenjam bars met gember maak je in een wip en je hebt gelijk een heerlijke traktatie in huis!

Vakantie in Bretagne deel 2

Vakantie in Bretagne deel 2

Zoals beloofd is hier vakantie in Bretagne deel 2! Vorige week deelde ik al het verslag van de 1e week met jullie maar we gingen 2 weken op vakantie en dat was weer in een ander deel van Bretagne. Genoeg te ontdekken dus deze vakantie