Deb’s Diary september

Deb’s Diary september

Wat heb ik allemaal gedaan in september? Eerlijk gezegd gaat het allemaal zo snel dat het maar goed is dat ik er maandelijks bij stil sta want anders weet ik het echt niet meer. September is voor mij altijd wel een maand waarin ik niet helemaal fit ben. Ieder jaar slaat een grote najaarsmoeheid toe en ben ik moe, verkouden en heb ik allemaal kwaaltjes. Dit jaar is het helaas niet anders. Ik vatte ook nog eens kou op mijn nek en heb een week amper kunnen bewegen van de pijn. Niet zo’n fijne maand qua gezondheid en de kinderen waren ook nog ziek maar er was gelukkig wel genoeg leuks en dat lees je nu in Deb’s Diary september!

Normale ritme of toch niet

De zomervakantie zat natuurlijk alweer op dus dan zit je al snel weer in het normale ritme van op tijd op, kinderen naar school, werken en sporten. Alhoewel de school van mijn kinderen de eerste paar weken elke keer wat gepland had dus van normale weken was weinig sprake. De school was een dag dicht vanwege de landelijke staking, er was nog een studiedag en school bestond 60 jaar dus er was een hele feestweek met allerlei festiviteiten. Hartstikke leuk natuurlijk maar ook allemaal erg druk voor de kinderen. En voor de moeders want er moest een ontbijtje komen voor een klasgenootje, er mocht gekeken worden bij de voorstelling, er was kom in de klas, een ouderavond en ik ben vast nog wat vergeten. En dat allemaal in de eerste 4 weken! Ik begin me zo langzamerhand af te vragen of ik de enige ben die dat veel vind….

Back to work

Voor mezelf probeer ik wel zoveel mogelijk een werkritme te vinden om de focus goed te krijgen op de dingen die ik moet doen zoals het goed structureren van mijn blog. Helaas heb ik op het moment geen schrijfopdrachten maar dat houdt in dat ik wel meer tijd over houd om andere dingen te doen. Ik ga ook over een tijdje starten met een reïntegratietraject waarbij een bureau me gaat helpen om mijn eigen bedrijf goed op poten te zetten want eerlijk gezegd doe ik maar wat. Dus structuur erin en zorgen dat ik mijn werk op tijd af krijg. Ook goed bedenken hoe ik alles ga aanpakken, vooral op het gebied van opdrachten binnenhalen. Is wel handig natuurlijk wanneer je een eigen bedrijf hebt haha. 

Traktaties en lekkers

Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om alles op orde te krijgen en kan ik me ondertussen uitleven in de keuken. In september maakte ik superleuke traktaties op bestelling. 3 mooie cookie cakes, rijkelijk gedecoreerd en koekjes om uit te delen op school. Daarnaast maakte ik ook nog eens 200 hapjes voor een netwerkborrel, oogstte de druiven uit onze tuin en maakte er sap en jam van en ik bakte en kookte wat af. Dat verveelt me echt nooit. Ik kan echt mijn creativiteit kwijt in de keuken en het is enorm afwisselend. Voor Francesca Kookt maak ik nog steeds 2 keer per maand een zoet recept en er komen nog heel veel lekkere dingen aan! Het water loopt me nu al in de mond! 

Genoeg leuke uitjes

De maand startte goed met een foodtruckfestival hier in het dorp. Eerst gezellig op vrijdagavond met een vriendin geweest en het werd al snel superkoud dus verder gegaan in een heel leuk café met de lekkerste pink gin tonics 🙂 . Op zondag ben ik nog met de kinderen gegaan die heerlijk konden knutselen terwijl wij in het zonnetje zaten. Ook was ik aanwezig bij de opening van de kookstudio van Homemade Heidy. Wat was het een feestje en wat ziet de kookstudio er ontzettend gaaf uit! Ik wens Heidy ontzettend veel succes maar volgens mij komt dat helemaal goed! Ik mocht ook nog mee op foodtour door Den Haag langs allemaal superleuke hotspots waar we in de watten werden gelegd. Tenslotte sloot ik de maand goed af met een top lunch bij Osteria Vicini in Rotterdam met allemaal leuke collega bloggers. 

Deb’s Diary september

Dit was alweer Deb’s Diary voor september. Ik zal niet zeggen dat het gepaard ging met vallen en opstaan maar een topmaand was het ook niet en dat ligt vooral aan mijn gezondheid want er waren genoeg leuke dingen! Mijn gezondheid is iets dat altijd wankel blijft, geen idee waar het aan ligt want ik eet gevarieerd, slaap genoeg en sport 5 keer per week. En toch houd ik altijd last van vage klachten. Inmiddels heb ik maar geaccepteerd dat het blijkbaar bij me hoort en probeer ik te genieten van dingen die wel goed gaan. Hoe gaan jullie met tegenslag om? Ben ik heel benieuwd naar. Tot volgende maand! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.