Deb’s Diary oktober

Deb’s Diary oktober

Mijn maand oktober was er een die vooral heel erg snel voorbij ging. Ik heb weer veel leuke dingen gedaan, mijn zoontje werd 7 jaar en ik ben verder gegaan met het uitbouwen van mijn bedrijf. Lees er alles over in Deb’s Diary oktober! 

deb's diary oktober

Keuzes en focus

Ik zat me gister af te vragen waarom ik toch zo moe was en toen ik opschreef wat ik allemaal In oktober had gedaan, begreep ik dat wel een beetje. Er waren veel leuke evenementen en afspraken die nodig zijn om mijn bedrijf te laten groeien maar die ook erg veel energie kosten. Het is dus wel een leermoment om te gaan kijken hoe ik het beste mijn balans kan vinden daarin. Ik ben natuurlijk gestart met mijn bedrijf vanuit een thuissituatie en ik heb 12 jaar niet gewerkt. Nu is het zo dat ik nog steeds op dezelfde manier mijn huishouden doen, voor de kinderen zorg, sport en alle andere dagelijkse dingen die ik al deed maar nu werk ik er ook nog bij. Dat is best een uitdaging en ik leer steeds beter om een strakke planning te maken. Inmiddels ben ik ook bezig met een reïntegratiecoach om mijn bedrijfsplan gedetailleerder uit te werken. Dit gaat me ook helpen om mijn focus goed te krijgen. Ik vind zoveel dingen leuk dat het soms lastig kiezen is. Maar ik kan niet alles doen wat ik wil.

Food events

Oktober begon in ieder geval goed met een bezoekje aan de fabriek van Boerderij Chips. In opdracht van Francesca Kookt ging ik daar heen voor een kijkje achter de schermen. Ik schreef er zelf ook een leuke blog over. Het is heel tof om te zien hoe een bepaald product gemaakt wordt en vooral wat voor passie er achter zit! Ook mocht ik aanschuiven voor de favorite food party van Ashley en Eef bij proeflokaal Mimi. Bij Mimi werken ze met verse producten die rechtstreeks vanuit het naastgelegen Valk versmarkt komen. Wij genoten er van een uitgebreide proeverij met onder andere heerlijke kazen, vleeswaren, pittige gamba’s, hamburger en als afsluiter een verrukkelijk gebakje. Je kunt er heerlijk borrelen, gewoon een kopje koffie drinken en lekker eten. Sla daarnaast de Valk versmarkt zeker niet over want hier vind je een waanzinnig aanbod aan verse en bijzondere delicatessen. Ik kreeg bovendien een geweldige goodiebag mee naar huis om nog eens na te genieten van dit leuke feestje. De maand sloot ik af met een bezoek aan koeienhouder Leon van Crole Natuurrund. Je leest snel meer over deze leuke dag!

Genieten van mooie momenten

Privé was het ook een fijne maand. Zo was het ineens weer 24 graden en dus ging ik lekker met mijn kinderen en een vriendin met haar kind naar het strand. Dat zijn toch echt wel momenten om dubbel en dwars te genieten. Wel bizar dat je in oktober zowel in je zomerkleding zit als in je dikke winterjas tijdens het uitje bij de koeien. Wat ook heel erg gaaf was, is dat ik weer motor heb gereden! Na 12 jaar durft ik het aan om weer eens een motor te huren omdat ik het al zo lang graag weer eens wil doen. Gelukkig viel het niet tegen en was het hartstikke leuk om weer te rijden. Ik bracht een bezoekje aan Ilona van Worstenbrood en Wijn en ik kreeg heerlijke bitterballen mee voor thuis. Die moet ik nog steeds proeven maar dat komt wel goed. Een ander mooi moment was een bezoekje aan een ballet voorstelling in Carré in Amsterdam. Sergei Polunin, de James Dean van het klassiek ballet gaf daar een uitverkocht optreden wat enorm indrukwekkend was. Mooi om dat mee te maken met mijn lieve vriendin Emmy.

7 jaar moeder

deb's diary oktober

We vierden ook nog de verjaardag van mijn oudste zoon. Het is ieder jaar weer een bijzonder moment om het te realiseren dat hij mijn moeder heeft gemaakt. Hij werd 28 oktober 7 jaar en dat maakt mij al 7 jaar moeder, een uitdagende maar ook mooie taak. Moeder zijn leert me een hoop over mezelf en over het leven. Niet alles is maakbaar en uiteindelijk gaat het erom dat je lekker in je vel zit En dat gun ik mijn kinderen ook enorm. Op zijn verjaardag vierde wij zijn kinderfeestje. Er kwam iemand met reptielen langs van Exotus Serpenti. Wat een enorm succes was dat! Mijn zoontje straalde En ook zijn vriendjes vonden het hartstikke gaaf, een echte aanrader dus.

Plannen

Mijn plan voor de komende maanden is om verder te werken aan mijn bedrijf. Met Deb’s Bakery & Kitchen als basis kan ik veel bieden. Mijn grote passies zijn koken en bakken en in lijn daarvan zou ik toch het liefst vaker recepten ontwikkelen en daarbij foto’s leveren. Ik was in oktober ook in het bos voor een fotografie styling sessie en het is echt iets waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ik ga mezelf de komende maanden dan ook echt uitdagen om nog meer uit mijn foto’s te halen. Daarnaast heb ik erg veel lol in het organiseren van evenementen dus ik ben aan het kijken wat ik daar nog meer mee kan doen. 

Inmiddels is november ook alweer begonnen en gaat alles door. Ik heb zin in deze maand en vooral de aanloop naar de feestdagen want daar ben ik gek op! Houden jullie er ook zo van? 4 gedachten over “Deb’s Diary oktober”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.