Deb’s Diary februari
Februari is alweer voorbij maar ook van dit korte maandje kun je nu in Deb’s Diary februari lezen wat ik zoal deed!
Februari is alweer voorbij maar ook van dit korte maandje kun je nu in Deb’s Diary februari lezen wat ik zoal deed!
Deze voedzame vegetarische bloemkoolcurry met ananas is heerlijk met wat rijst of naan brood. De tropische twist en de pit van de curry maken dit een bijzonder smakelijk gerecht!
Een heerlijke broccolisoep die perfect past in de nationale week zonder vlees. Door de forel wordt deze soep extra lekker!
Deze witte chocolade cheesecake met oreo en caramel is rijk, romig en echt super verrukkelijk! Echte verwennerij, helemaal met wat extra caramelsaus!
Dit is een makkelijk en heel smakelijk borrelhapje! Voor de foodblogswap belegde ik een Tuc toastje met een romige bietenmousse en makreel.
Review Oogstkoken. Oogstkoken is een prachtig kookboek voor mensen met een moestuin maar ook voor liefhebbers van puur en eerlijk eten. Het biedt volop Inspiratie voor het hele jaar met heerlijke seizoensproducten.
De geur van zelfgebakken brood is toch onweerstaanbaar?! Deze kaas knoflookbroodjes zijn een feest bij elke maaltijd! Lekker bij bijvoorbeeld een kom soep.
Geniet van deze goedgevulde noedelsoep met gamba’s. In plaats van kokosmelk gebruikte ik de wat lichtere Dream Coconut & rice met een frisse kokossmaak. In combinatie met de broccoli en peultjes een heerlijke combi!
Bak ook eens hartige koekjes! Ze zijn niet te versmaden bij een goed glas wijn en de combi met rozijnen maakt deze koekjes met wildzwijnworst heel bijzonder!