Recente berichten

Haagse bluf met slagroom

Haagse bluf met slagroom

Hoe tover je binnen de kortste keren een feestelijk dessert op tafel dat iedereen mag eten? Met deze Haagse bluf met slagroom zit je altijd goed!

Pommes duchesse met geitenkaas

Pommes duchesse met geitenkaas

Romige aardappelpuree in een krokant jasje met een extra toevoeging! Deze pommes duchesse met geitenkaas vormen een fantastisch feestelijk bijgerecht!

Crêpes Suzette met mango cranberry compote

Feestelijk en smakelijk! Deze crêpes suzette met mango cranberry compote zijn extra lekker met een bolletje vanilleijs!

Stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten

Stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten

Groenten in de hoofdrol op dit feestelijke bordje. Deze stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten is een feestje op je bord!

Bonbons bij Boska

Bonbons bij Boska

Boska, je weet wel: van de kaasaccessoires, heeft nu ook te gekke accessoires voor chocolade! Wat zet jij op je verlanglijstje?

Enchilada’s met pompoen en kipgehakt

Enchilada’s met pompoen en kipgehakt

Zet nu zelf heel makkelijk zo’n heerlijke dampende schaal vol enchilada’s met pompoen en kipgehakt op tafel! Zeker weten dat deze zo leeg is!

Marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen

Marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen

Deze marshmallowplaatkoek met chocolade en frambozen uit Donna Hay’s Modern Baking is echt waanzinnig lekker en ziet er ook prachtig uit!

Pompoen fetaspread

Pompoen fetaspread

Maak deze heerlijke pompoen fetaspread als onderdeel van een buffet of je diner. Met wat lekker Turks brood erbij heb je een heerlijk hapje!

Op culinaire ontdekkingstocht door Zuid-Tirol

Op culinaire ontdekkingstocht door Zuid-Tirol

Tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van Roberta Pagnier ging ik aan de slag met heerlijke producten uit het Italiaanse Zuid-Tirol