Haagse bluf met slagroom
Hoe tover je binnen de kortste keren een feestelijk dessert op tafel dat iedereen mag eten? Met deze Haagse bluf met slagroom zit je altijd goed!
Hoe tover je binnen de kortste keren een feestelijk dessert op tafel dat iedereen mag eten? Met deze Haagse bluf met slagroom zit je altijd goed!
Romige aardappelpuree in een krokant jasje met een extra toevoeging! Deze pommes duchesse met geitenkaas vormen een fantastisch feestelijk bijgerecht!
Ik maakte klassieke éclairs met banketbakkersroom en chocolade en personaliseerde ze met een ouwel met mijn logo! Wil je dat ook? Lees snel verder.
Feestelijk en smakelijk! Deze crêpes suzette met mango cranberry compote zijn extra lekker met een bolletje vanilleijs!
Groenten in de hoofdrol op dit feestelijke bordje. Deze stamppot met knolselderij, oesterzwammen en pecannoten is een feestje op je bord!
Boska, je weet wel: van de kaasaccessoires, heeft nu ook te gekke accessoires voor chocolade! Wat zet jij op je verlanglijstje?
Zet nu zelf heel makkelijk zo’n heerlijke dampende schaal vol enchilada’s met pompoen en kipgehakt op tafel! Zeker weten dat deze zo leeg is!
Maak deze heerlijke pompoen fetaspread als onderdeel van een buffet of je diner. Met wat lekker Turks brood erbij heb je een heerlijk hapje!
Tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van Roberta Pagnier ging ik aan de slag met heerlijke producten uit het Italiaanse Zuid-Tirol