Tosti paprika avocado

Tosti paprika avocado

Soms heb ik ineens zo’n trek in een tosti! Of in iets warms voor de lunch en dan is een tosti natuurlijk top. Meestal maak ik een eenvoudige kaastosti. Gewoon met volkoren brood. Niets mis mee en lekker met wat ketchup. Deze keer heb ik wat meer uitgepakt met deze tosti paprika avocado want je kunt met tosti’s ook weer alle kanten op: hartig of zoet, voor ieder wat wils.

Restjes opmaken

Nu lag er nog een stuk homemade focaccia en omdat ik niet houd van eten weggooien, probeer ik er altijd weer wat mee te maken. Dan is een tosti ijzer, grill of oven je beste vriend! Het kostte wel wat moeite om mijn grillijzer dicht te krijgen maar het was zeker de moeite waard haha. En dit is zo makkelijk dat ik het amper een recept kan noemen dus bij deze een lekkere tosti tip 🙂

ingrediënten voor 1 tosti

  • 2 volkoren boterhammen of 1 stuk focaccia, ciabatta, stokbrood of wat voor brood dan ook
  • 1 plak oude kaas
  • 1/4 avocado in plakjes
  • 1/2 geroosterde paprika, goed droog gedept
tosti paprika avocado

bereidingswijze

  • Verwarm je tosti-ijzer of grill voor.
  • Beleg de boterham met de kaas, avocado en paprika.
  • Grill tot de kaas gesmolten is en de boterham knapperig en bruin is.

Trek in nog meer lekkere belegde broodjes?

Ga jij deze tosti paprika avocado maken? Ik hoor het graag want ik ben enorm benieuwd ben naar jullie bak- en kookkunsten. Tag me op Facebook of Instagram op @debsbakerykitchen en gebruik de hashtag #debsbakerykitchen. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.