Grapefruit pruimencake
Ik bedacht weer eens een bijzondere smaakcombinatie en maakte deze heerlijke smeuïge grapefruit pruimencake met een laagje grapefruitglazuur.
Ik bedacht weer eens een bijzondere smaakcombinatie en maakte deze heerlijke smeuïge grapefruit pruimencake met een laagje grapefruitglazuur.
Tijdens de bloggers meetup maakten we zelf de lunch en daar aten we ook deze superlekkere quinoasalade met pastinaak, venkel en appel!
Het Margriet kookboek is vernieuwd. Met meer dan 1000 recepten en uitleg over verschillende bereidingswijze is het een prettig basiskookboek. Ik kookte er de noedels met kip uit en dat was heerlijk!
Deze heerlijke frisse frambozen yoghurttaart met chocoladebodem is niet te zoet en extra lekker door de zelfgemaakte shortbread koekbodem.
Deze tortillacups met spicy bloemkool zorgen voor een feestmaal op tafel! Afgetopt met wat kaas en pepitas en een groene salade erbij heb je een heerlijke maaltijd.
Deze eenvoudige spinaziesalade met peer en pecannoten is toch heel bijzonder door toevoeging van de robijnrode granaatappelpitjes
Nogatientjes, koggetjes of kletsmajoors. Hoe je ze ook noemt, dit is echt mijn favoriete koekje en ik deel nu het recept met jullie!
Deze makreelburger met zoete aardappel is echt overheerlijk en je hebt gelijk je aanbevolen hoeveelheid vette vis binnen!
In Deb’s Diary Maart blik ik terug op mijn maand. Wat deed ik, hoe ging het en wat zijn de plannen. Het was een maand vol met leuke maar ook minder leuke dingen.
Voor de foodblogswap van maart maakte ik heerlijke glutenvrije bananen pancakes met een vleugje kokos en dadelstroop! Een verantwoord en vooral lekker begin van de dag!
Ik heb nog even wat inspiratie voor een heerlijk Pasen voor jullie op een rijtje gezet. Met een van deze gerechtjes zet je iets super feestelijks op tafel!
Wat is het toch leuk om te bakken in paassfeer! Deze paashaas koektaart bestaat uit 2 heerlijke lagen koekdeeg met daartussen luchtige swiss meringue buttercreme en is een feestje tijdens elke Paasbrunch!
Hmmm, dit is zo lekker! Een gepofte aardappel gevuld met een heerlijk ricottamengsel en een plakje gerookte zalm. Perfect voor Pasen!
Het Paasweekend staat bijna voor de deur en met deze Paas schuimkrans gevuld met chocoladeganache zet je gelijk wat feestelijks op tafel!
Eat Happy is het nieuwste boek van Melissa Hemsley. Ik kookte er de ovenschotel met saucijsjes en boerenkool met een mosterdsausje uit en genoot met volle teugen! Lees mijn review nu!
Ik werd maar liefst 2 keer genomineerd voor een Liebster award 2018 en beantwoordde 22 vragen over mijzelf en mijn liefde voor eten, bloggen en nog meer!
Duik voor de Paasbrunch gezellig samen met je kinderen de keuken in om deze leuke paasfiguren van bladerdeeg samen te maken!
Hoe leuk is het om met Pasen de keuken in te duiken met je kinderen en samen deze superleuke Paashaas koekjes te gaan bakken!
Hebben jullie al zin in Pasen? Met wellicht een paasbrunch op de planning geef ik je vast wat inspiratie voor een superlekker feestelijk gerechtje: een hapje met scrambled eggs, spinazie en truffelsalami
Een risotto met snijbonen en chorizo is een lekkere variatie op de klassieke risottogerechten. Gebruik risotto rijst van een goede kwaliteit en je hebt een feestmaal!