Liebster award 2018

Liebster award 2018

Meer over mij

De Liebster award 2018 is een award waarvoor je genomineerd kunt worden door andere bloggers en het is een manier om foodblogs onder de aandacht te brengen die je zelf waardeert en waarvan je zeker vindt dat anderen die ook moet kennen! Een hele mooie award dus en een mooie erkenning! Ik werd maar liefst twee keer genomineerd!! Anouk van Anouk’s Kookboek en Liesbeth Booij van de gelijknamige blog nomineerden mij allebei! Dank jullie wel! Wat een eer en dus aan mij de schone taak om jullie meer over mij te vertellen aan de hand van de vragen die Anouk en Liesbeth voor mij hebben.

De vragen van de Liebster award 2018!

Ook ik mag weer andere bloggers nomineren voor een Liebster award 2018 en zelf ook 11 vragen voor hen maken. Heel erg leuk en ik hoop dat het jullie weer wat inspiratie oplevert door een kijkje te gaan nemen op de blogs van deze leuke mensen! Maar nu eerst naar de vragen. Ik beantwoord maar liefst 22 vragen dus dubbel zoveel info over mij!

Liebster award 2018

De vragen van Anouk

 1. Wie ben jij?
  Ik ben Debbie, 39 jaar en ik woon met mijn man en 2 zoons van 4 en 6 jaar in de buurt van Rotterdam.
 2. Waarom dacht jij ik begin een blog?
  Sinds ik op mezelf ben gaan wonen, zijn de dagen dat ik niet gekookt heb op een hand te tellen. Dat smaakte vaak zo goed dat ik dacht: ‘dat moet ik nog eens maken’ om vervolgens weer te vergeten wat het nu precies was. Zodoende heb ik besloten om die recepten maar eens vast te gaan leggen en tadaa: mijn blog was geboren!
 3. Welk recept komt maar steeds niet op je blog omdat er een ander recept steeds voor in de plaats komt?
  Tjonge, dat zijn er een hele hoop…. maar er staat bijvoorbeeld al heel lang een recept voor gehaktballen klaar haha.
 4. Waar mogen ze jouw ’s nachts voor wakker maken?
  Wat een lastige vraag! Eigenlijk mag je me ‘s nachts gewoon helemaal niet wakker maken haha. Ik hou enorm van lekker eten maar ook van slapen dus je mag me NIET wakker maken.
 5. Ben je team Koffie of team Thee?
  Ik drink geen koffie dus dat wordt automatisch team thee ook al ben ik geen echte theeleut. Ik drink liever water.
 6. Welke gadget die jij hebt moeten wij ook absoluut hebben?
  Dat is toch wel mijn standmixer, onmisbaar!
 7. Wat vind je het leukste aan bloggen?
  Dat ik lekker creatief bezig kan zijn en dat mensen daar ook nog eens enthousiast op reageren!
 8. Wie is jouw proefpannel bij het bakken of koken?
  Vooral mijn man en mijn kinderen als er wat gebakken is.
 9. Welke website check jij ’s ochtends als je wakker wordt als eerste?
  Geen website, wel Instagram om me gelijk weer te kunnen verlekkeren aan al die heerlijke foodfoto’s!
 10. Ben jij de enige in de familie met het kook en bakvirus?
  Nou ik ben wel de meest fanatieke maar mijn moeder houdt ook enorm van koken en bakken. Mijn zus kan het trouwens ook goed maar doet er niet zoveel mee.
 11. Welk gerecht op jouw website zou je graag in het zonnetje willen zetten?
  Ik kan eigenlijk niet kiezen! Alles dat ik op mijn blog heb geplaatst vind ik lekker. Als ik er toch een moet kiezen dan is het de Appel caramel cheesecake omdat die zo ongelooflijk lekker is!

Appel caramel cheesecake

De vragen van Liesbeth

 1. Hoe zou je jezelf omschrijven?
  Ik ben creatief, spontaan, sociaal, spontaan, gevoelig en enthousiast.
 2. Waar komt je passie voor het onderwerp van je blog vandaan?
  Ik hou enorm van lekker eten en vooral dan van het feit dat je met een paar ingrediënten zoveel kunt variëren in smaak en bereiding. Het creatieve van koken en bakken maakt me blij! Net als het opeten trouwens hahaha.
 3. Wat wil je met je blog bereiken?
  Ik wil mijn lezers zoveel mogelijk inspireren om zelf de keuken in te duiken. Voor mij is koken en bakken inmiddels heel normaal maar ik wil laten zien dat het echt niet moeilijk hoeft te zijn en dat je binnen een half uur een heerlijke maaltijd neer kunt zetten.
 4. Is bloggen je werk of doe je nog iets naast je blog?
  Mijn blog is vooral een uit de hand gelopen hobby. Ik zou er wel graag meer uit willen halen dus wie weet in de toekomst!
 5. Wat is jouw guilty pleasure?
  Mijn guilty pleasure is toch wel het snoepen van deeg 🙂
 6. Hoe ziet de perfecte dag er voor jou uit?
  Mijn perfecte dag begint met lekker rustig opstaan, wat leuks doen met de kinderen en mijn man en dan uitgebreid lunchen. Het liefst een lunch die overgaat in borrelen en avondeten omdat het zo gezellig is!
 7. Wat vind je het leukste aan bloggen en wat het minst leuke?
  Ik vind het creatieve gedeelte van het bloggen het allerleukst! Het creëren van nieuwe originele gerechten is super om te doen. Het minst leuke vind ik dat het heel veel tijd kost en dat ik altijd meer wil doen dan waarvoor ik tijd heb.
 8. Wat is je levensmotto (als je er een hebt natuurlijk)
  Volg je gevoel en je passie!
 9. Waar haal jij je inspiratie voor je blogs vandaan?
  Overal vandaan! Ik kan iets horen, lezen op internet of in kookboeken en dat blijft dan ergens hangen in mijn hoofd. Op een gegeven moment komt dat er uit en dan maak ik weer een nieuw gerecht.
 10. Waar wordt je echt blij van?
  Van leuke spontane momenten met vrienden en familie. Liefst met lekker eten erbij haha.
 11. Wat is je grootste droom?
  Een eigen kookboek!

chocolaatjes met karamel

Nomineren

En nu is het aan mij om 5 superleuke en lieve medefoodies te nomineren voor de Liebster award 2018! Ik nomineer:

En dit zijn mijn vragen:

 1. Omschrijf jezelf in 3 woorden
 2. Wat is je lievelingseten?
 3. Wat is je ultieme foodwens?
 4. Hoe vaak eet je zoetigheid en wat eet je dan het liefst?
 5. Wat wil je bereiken met je blog?
 6. Waar word je echt blij van?
 7. Heb je een to cook / to bake lijst en wat staat er bovenaan?
 8. Wat maakt jouw blog uniek?
 9. Wat is jouw ultieme droom?
 10. Welke hobbies heb je nog meer?
 11. Wat is jouw levensmotto?

DE REGELS

 1. Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
 2. Post een link naar zijn of haar blog
 3. Zet een foto van de award op je blog
 4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
 5. Nomineer 5 tot 11 blogs
 6. Bedenk 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 7. Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost
 8. Kopieer deze regels in je eigen blogpost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.