Nasi met ham
Nasi is volgens mij een van de eerste buitenlandse gerechten die we thuis aten naast de Hollandse pot. Inmiddels heb ik mijn eigen versie van nasi met ham gemaakt en ik deel hem graag met jullie!
Nasi is volgens mij een van de eerste buitenlandse gerechten die we thuis aten naast de Hollandse pot. Inmiddels heb ik mijn eigen versie van nasi met ham gemaakt en ik deel hem graag met jullie!
Geniet nog even van de winterse maaltijden met deze heerlijke spruitjes stamppot met zoete aardappel. Er zit ook nog boerenkool in, zo krijg je in een keer een hele berg groenten binnen!
Dit prachtige macarontaartje met frambozen en chocolademousse is een echte smaaksensatie! Verras je Valentijn met dit romantische gebaar, gemaakt met liefde!
Ovenschotels zijn wat mij betreft altijd goed. Zeker als ze goed gevuld zijn met groenten zoals deze heerlijke pastinaakschotel met prei en champignons.
Hoe was de maand januari? Wat deed ik allemaal en hoe ging het? Het was in ieder geval een heel goed begin van het jaar! Lees alles in Deb’s diary januari.
Met dit recept maak je heerlijke kokoscakejes met karamel zeezout chocolade. Een lekkere traktatie, gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid.
In het weekend wil je lekker eten maar het hoeft niet altijd te moeilijk. Deze paprika uienkruier is ideaal voor het hele gezin. Geniet ervan als voorgerecht of als bijgerecht bij een kom soep.
Meer groenten eten gaat met deze goedgevulde sperziebonen salade met gamba’s wel lukken! Sperziebonen, paprika en tomatenpesto vormen de basis en de gebakken gamba’s maken het helemaal af!
Is dit nou een zoet of hartig koekje? Het is, verrassend genoeg, een zoet koekje met heerlijke vijgenport confiture en het frisse van de zachte geitenkaas.