Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen 3 2019


Hi lieve lezer,Het is alweer even geleden dat ik de laatste nieuwsbrief verstuurd heb. Iets met 'de tijd vliegt' en simpelweg nog moeten zoeken naar balans tussen blog en werkzaamheden. Dat valt nog niet helemaal mee maar ik krijg steeds beter zicht op wat er allemaal nog moet en hoe ik het ga indelen. Zoals je misschien hebt gelezen in mijn blogs of op social media richt ik me sinds januari volledig op receptontwikkeling, fotografie, contentcreatie en evenementen organisatie. Allemaal op het gebied van food. Misschien heb je ook al gezien dat de lay-out van mijn blog iets veranderd is. Ik wil dat het op mijn blog zoveel mogelijk om de recepten draait met af en toe een gesponsord artikel (zet ik er altijd bij) en op Deb's Food Creations (mijn zakelijke site) kun je dan zien wat ik nog meer doe. Er wordt nog steeds hard aan gewerkt zodat alles helemaal overzichtelijk wordt. Als je nog tips hebt of graag iets wil zien, laat het me vooral weten!

Ondertussen zit ik niet stil en maak ik allerlei lekkere recepten die wellicht iets minder snel online komen dan ik zou willen. Maar er staat je nog een heleboel lekkers te wachten zoals hele lekkere paaskoekjes die zondag online komen! Ik ben ook aan het nadenken over speciale winacties of andere leuke dingen speciaal voor jou als nieuwsbrieflezer. Ik hoop daar volgende maand mee te starten omdat ik het gewoon zo ontzettend leuk vindt dat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Aanstaande donderdag komt er trouwens weer een maandoverzicht online zodat je een beetje een idee krijgt van wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen maand. Ik hoop dat je het leuk vindt om dat te lezen en laat zeker een reactie achter als je wilt, dat vind ik alleen maar fijn!

Voor nu deel ik zoals gewoonlijk de meest recente recepten met je! Oh ja, volg je me trouwens al op social media? Je kunt me vinden op Instagram, Pinterest en Facebook als je zoekt op 'debsbakerykitchen'. Zie ik je daar?

Liefs, Debbie

Auberginerolletjes met rijst, dadels en linzen

auberginerolletjes met rijst, dadels en linzen
Deze supersmaakvolle auberginerolletjes met rijst, dadels en linzen zijn goed op smaak gebracht met heerlijke kruiden en specerijen!

Amaretto cheesecake met gekarameliseerde appel

amaretto cheesecake met gekarameliseerde appel
Deze heerlijke no bake amaretto cheesecake met gekarameliseerde appel heeft een bodem van amarettikoekjes. Het is een makkelijk recept en zo superlekker!

Pizza cheese & onion

pizza cheese & onion
Deze pizza cheese & onion is tegenwoordig de meest favoriete pizza van mijn zoons.. Met extra veel kaas erop en de heerlijke smaak van rode ui.

Homemade granola

homemade granola
Als je eenmaal weet hoe makkelijk is om zelf homemade granola te maken dan ga je dat veel vaker doen! Met dit recept kun je eindeloos variëren!

Alles over knolselderij

knolselderij uit de oven met kaas en pecannoten
Het is alweer tijd voor het 3e groenteoverzicht op de blog en deze keer vertel ik jullie alles over knolselderij! Een heerlijke en budgetproof groente!

Miso gehaktballetjes in ketjapsaus

miso gehaktballetjes met ketjapsaus
Deze miso gehaktballetjes met ketjapsaus zijn heerlijk smeuïg in een dikke stroperige saus. Het is een perfect borrelhapje of smakelijk bij nasi!

Fotoverslag opening Oosterscheldekreeftseizoen

opening oosterscheldekreeftseizoen
De vangst van de eerste Oosterscheldekreeft is een groot feest! Hier vind je mijn fotoverslag van de opening van het Oosterscheldekreeftseizoen

Pizza met roseval aardappels en truffel taleggio

pizza met roseval aardappels en truffel taleggio
Nog nooit pizza met aardappels op? Dan moet je deze pizza met roseval aardappels, truffel taleggio en knoflook zeker eens proberen!

Pompoen chiapudding met granola

pompoen chiapudding met granola
Lekker ontbijten doe je zo! Deze superlekkere en eenvoudige pompoen chiapudding met granola maak je een dag van tevoren klaar!

Zoete aardappel traybake met sardines

zoete aardappel traybake met sardines
Traybakes zijn super want met weinig moeite zet je snel een heerlijke maaltijd op tafel! Deze traybake met zoete aardappel en sardines is echt heel lekker!
facebook twitter instagram pinterest website