cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png

Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen augustus 2019


Hi lieve lezer,

Hebben jullie ook zo'n fijne zomer gehad? Wij hebben heerlijk genoten van 2 weken vakantie in Zuid-Bretagne in Frankrijk en de tijd ging veel te snel voorbij! We zaten in de Morbihan en ik kan het echt aanraden. Als je persé 30 graden en zon wil dan is het niet je regio maar maakt temperatuur je niet heel veel uit dan kun je genieten van geweldige natuur, mooie stranden, prachtige dorpjes en volop lekker eten. Oesters eet je rechtstreeks bij de oesterkweker aan het water en elke patisserie puilt uit van het lekkere gebak. Binnenkort komt er al een heel makkelijk bakrecept uit deze regio online!

Ik ben bezig met het organiseren van een geweldig foodbloggers seminar dat op 8 februari 2020 zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Business Ingredients is het event waar je alles leert door middel van inspirerende workshops en presentaties om van foodblogger foodondernemer te worden. Het is al een paar jaar een droom van me om zoiets te organiseren. Ik merk dat er veel foodbloggers meer zouden willen doen met hun blog en diensten eromheen maar niet goed weten hoe. Daarom heb ik besloten dit seminar op poten te zetten om zo de twijfelaars een duwtje in de rug te geven om ervoor te gaan. Ik heb er nu al zoveel zin in! Mocht je er meer over willen weten, neem dan een kijkje op Het Ingrediënt.

Het Ingrediënt is trouwens de nieuwe naam van mijn zakelijke diensten. Ik ga foodondernemers helpen om hun merk op nummer 1 te krijgen door middel van het organiseren van een tof event en daar foodbloggers aan te koppelen die goed bij het merk passen. De komende tijd ga ik hier hard mee aan de slag dus er zal wat minder regelmatig een nieuw recept online komen. Wel ga ik werken aan de vindbaarheid van de al bestaande recepten op de site. Zo kunnen jullie in ieder geval lekker blijven koken en bakken!

In deze nieuwsbrief deel ik alvast een typisch koekje uit de regio Bretagne, kun je teruglezen hoe mijn vakantie daar vorig jaar was en deel ik mijn favo pizzarecepten!

Liefs, Debbie

Zuid-Bretagne, regio Morbihan

Vakantie in Bretagne

vakantie in Bretagne deel 2
Wat ben ik sinds vorig jaar verknocht aan deze regio! Volgend jaar wil ik weer! Er is zoveel te doen, zien én natuurlijk proeven. De Morbihan is prachtig en bovendien rijd je er in één dag heen.

Palets Bretons

palets bretons uit Gwenn's Bakery
Dit zijn één van mijn favoriete koekjes uit Bretagne. Ze zijn heerlijk bros en je kunt ze dus ook gewoon zelf maken. In het boek van Gwenn's Bakery staat precies hoe je dat doet en ik deelde het recept in mijn review

Mijn favoriete pizza recepten

Het is je vast niet ontgaan dat wij de trotse bezitter zijn van een heuse houtoven. Die gaat bij voorkeur minimaal 1 keer per week aan en we bakken sowieso dan 1 keer per week pizza als het weer het toelaat. Tegenwoordig ook als het wat minder weer is want hij staat onder een overkapping sinds begin dit jaar. Zo'n versgebakken, knapperige pizza is toch echt niet te versmaden en qua topping kun je alle kanten op. Dit zijn mijn favorieten!

Pizza met ansjovis en kappertjes

pizza met ansjovis en kappertjes-
Eén van mijn favoriete pizza’s is toch wel de pizza Napoletana oftewel pizza met ansjovis en kappertjes! Heerlijk zilt en een echte klassieker.

Pizza cheese & onion

pizza cheese & onion
Deze pizza cheese & onion is tegenwoordig de meest favoriete pizza van mijn zoons.. Met extra veel kaas erop en de heerlijke smaak van rode ui.

Pizza met roseval aardappels en truffel taleggio

pizza met roseval aardappels en truffel taleggio
Nog nooit pizza met aardappels op? Dan moet je deze pizza met roseval aardappels, truffel taleggio en knoflook zeker eens proberen!

Pizza porcini met pancetta

pizza porcini met pancetta
Ga voor rijke nootacthige smaken met deze pizza porcini met pancetta. Je eet je vingers erbij op!

Nog even wat lekkere en makkelijke gerechten voor zomerse dagen

Gevulde snackpaprika's met geitenkaas

gevulde snackpaprika's met geitenkaas-0116
Door de geitenkaas te mengen met verse peterselie en Ras el Hanout kruiden, krijg je een verrukkelijke vulling voor de lekkere snackpaprika's!

Frisse salade met mango en Hollandse garnalen

Frisse salade met mango en Hollandse garnalen
Had je ooit verwacht dat mango en Hollandse garnalen zo goed met elkaar combineren? Deze goedgevulde salade is perfect op een warme dag!

En natuurlijk nog wat lekkere bakrecepten

Pruimen appel crumble met hazelnoten

pruimen appel crumble met hazelnoten
Heerlijk om het diner af te sluiten met een lekkere crumble! Deze heeft bovendien een verrassend ingrediënt.

Pruimen custardcake

pruimen custardcake
Bakken met pruimen is geen straf! Deze custardcake is echt heerlijk met een volle smaak.
facebook instagram pinterest website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Info en contact: info@debsbakerykitchen.nl

je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld via de website