Paasinspiratie

 

Het is alweer bijna Pasen! Morgennacht gaat de klok een uurtje vooruit dus op Eerste Paasdag is het lekker een uurtje langer licht. Heerlijk vind ik dat! Het geeft gelijk een lentegevoel en het wordt dit weekend ook een paar graden warmer! Nu nog hopen dat het meevalt met de regen zodat er zondag volop naar paaseieren gezocht kan worden. Dat wordt weer een groot chocoladefestijn voor mijn jongens 🙂

Gebruncht wordt er natuurlijk ook en de afgelopen weken plaatste ik al een aantal recepten die je goed kunt voorbereiden. Geen stress voor de brunch, het mag vooral gezellig blijven. Uiteindelijk draait het om de gezelligheid maar het is natuurlijk wel fijn als je er lekker bij kunt eten! Ik heb de recepten hieronder nog voor je op een rijtje gezet. Als je helemaal los wilt gaan dan kun je een kijkje nemen op mijn Easter bord op Pinterest. Wat een enorm aanbod van ideeën vind je daar! Je kunt het zo gek niet bedenken maar wat staan er een leuke dingen bij. Er is dus nog genoeg te koken en bakken.

omeletrolletjes gerookte zalm, groene asperges en zeekraal

Deze omeletrolletjes met gerookte zalm, groene asperges en citroenmayonaise maak je gewoon een dag van tevoren klaar! Presenteer ze op een mooi schaaltje en strooi er nog wat dille overheen voor een feestelijk effect.

Pasen: aspergetaart

Ook dit recept zal het goed doen tijdens de Paasbrunch, een lekkere plaattaart met groene asperges en geitenkaas.

witlofschuitjes met zongedroogde tomatenmousse en beenham

En nog een lekker hartig hapje voor erbij, deze witlofschuitjes met mousse van zongedroogde tomaat en beenham

roosjes met citroencrème

 

Deze schattige koekroosjes met citroencrème staan heel decoratief op je paastafel en ze zijn zooooo lekker!

Lemon cheesecake bars

En tot slot mag een gebakje ook niet ontbreken! Deze heerlijke lemon cheesecake bars zijn fris en zoet tegelijk.

Ik wens je een heel vrolijk Pasen!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.