Lovely Blogger Award

Anja, van Anja’s Foodblog nomineerde mij voor de Lovely Blogger Award. Wat leuk om genomineerd te worden, dankjewel Anja! Ik ben nog vrij nieuw in bloggerland dus het is leuk om op deze manier iets over mijzelf te vertellen.

Wat houdt de Lovely Blogger Award in:

 • Je bedankt degene die jou heeft genomineerd
 • Je deelt 7 feiten over jezelf, een foto mag ook
 • Je voegt deze regels toe aan je blog
 • En tenslotte nomineer je een aantal andere bloggers en het lijkt me logisch dat je ze even laat weten dat je ze genomineerd hebt.

Dus bij deze:

  1. Mijn passie voor bakken is eigenlijk pas een paar jaar geleden ontstaan en eerlijk gezegd weet ik niet eens meer precies waardoor ;-). Daarvoor was ik wel al iedere dag in de keuken te vinden maar dan voornamelijk om uitgebreid te koken.
  2. Ik hou dus ook enorm van uitgebreid koken en dan met name Italiaans. Ik vind Aziatisch eten heerlijk maar het lukt me maar niet om het zelf goed te bereiden. Dat is nog iets wat ik graag zou willen leren!
  3. Guilty pleasure: ik ben gek op Nutella en speculoos maar dan niet op brood maar zo uit de pot haha. Dat heb ik eigenlijk ook met kaas, dat eet ik het liefst zo, een boterham met kaas vind ik niet lekker.
  4. Ik wil ooit een eigen kookboek of bakboek!
  5. Naast koken en bakken ben ik een groot liefhebber van brocante en vintage. Gelukkig houdt mijn man er ook van en op vakantie gaan we dan ook het liefst naar rommelmarkten. Ik noem ons huis ook weleens een ‘marktplaatshuis’ omdat veel meubels in ons huis van marktplaats komen. We veranderen regelmatig weer wat en vooral mijn man is een ster in het vinden van unieke items!
  6. Ik bak het liefst moeilijke taarten. Dus met veel bereidingswijze en verschillende technieken. Ik bak nu vaak ‘simpele’ dingen (vind ik zelf) omdat ik niet de tijd heb om allerlei moeilijke dingen te doen met 2 kleine kinderen die om me heen springen haha. Maar dat komt nog!
  7. Ik hoop dat mijn zoons ook ooit aangestoken met het kook- en eetvirus. De meeste taarten en vooral koekjes lusten ze wel maar genieten van groenten zoals ik doe, doen ze helaas nog niet. Ik blijf proberen haha…

lekkerbekje

Dat waren een paar leuke weetjes over mij en nu mag ik het stokje weer doorgeven. Ik nomineer:

Jolande van Beproefd en I love Food & Wine
Wendy van DeedyLicious 
Lindy van Boter, Kaas & Eieren blog
Deborah van Samen Bourgondisch

Allemaal leuke blogs om te volgen!2 gedachten over “Lovely Blogger Award”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.