Overnight oats met kokos en kersen

Overnight oats met kokos en kersen
overnight oats met kokos en kersen

Mealpreppen met overnight oats met kokos en kersen

Als je weinig tijd hebt, is het ideaal om je ontbijt voor te bereiden. Met deze overnight oats met kokos en kersen bomvol eiwitten kun je eten wanneer je wilt en je hebt genoeg energie voor de hele ochtend. Je zet het allemaal de avond van tevoren klaar en hoeft het ´s ochtends alleen maar uit de koelkast te halen. En je kunt het gelijk voor een aantal dagen tegelijk maken.

overnight oats met kokos en kersen

Lekker variëren met mijn ontbijt

Voor de swiepswoepswap van juni werd ik gekoppeld aan Lekker eten met Linda. Nu ken ik Linda al een tijdje en zij heeft echt ideale recepten voor elk moment. Gewoon lekker, geen poespas en goed op smaak. Ik kon wel weer een variant gebruiken op mijn overnight oats met pindakaas dus deze overnight oats met kokos en kersen sprak met gelijk aan. Nu maakt Linda hem met mango, maar kersen en kokos matchen ook heel goed!

Eiwitrijk ontbijt

Omdat ik veel beweeg en veel sport, let ik op mijn eiwitinname. Daarom heb ik aan deze overnight oats wat eiwitpoeder toegevoegd. Ik heb altijd eiwitpoeder in huis zodat ik extra eiwitten kan toevoegen aan mijn ontbijt. Of ik drink een eiwitshake tussendoor. Dit hoeft natuurlijk niet, dus helemaal optioneel. Maar ik vind het een fijne toevoeging aan zo´n ontbijt en het is dan nog iets voedzamer. Als je eiwitshakes gaat kopen, kun je voor de smaak kiezen die jij lekker vindt. Ik heb meestal vanille, dat past overal bij! Deze overnight oats zijn extra lekker door de kersen. Ook gebruik ik kwark en kokosdrink zodat het iets magerder is. Je kunt de hoeveelheden ook aanpassen zodat het bij jou past. Geniet van deze overnight oats!

overnight oats met kokos en kersen

Gang Ontbijt
Trefwoord kersen, kokos, kwark
Voorbereidingstijd 10 minuten
koeltijd 8 uur
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 150 gram kokosdrink
  • 150 gram kwark
  • 1 scoop eiwitpoeder optioneel
  • kersen
  • kokosrasp

Instructies

  • Doe alle ingrediënten, behalve de kersen en kokosrasp in een kom en meng goed door elkaar.
  • Laat een paar uur in de koelkast staan tot de overnight oats dikker is geworden en top af met kersen en kokosrasp.

Lekker ontbijten doe je zo!

Geen zin om elke dag hetzelfde te eten en een keer uit te pakken met een lekker ontbijt? Probeer dan ook eens één van de volgende ontbijtjes:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.