bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Snack time!

Snack time! Er gaat toch niks boven wat lekkere hapjes zo aan het einde van de middag! Even een momentje met het gezin of met je vrienden en het leukste is dan als de borrel overgaat in de maaltijd en iedereen lekker blijft hangen omdat het zo gezellig is! Als ambassadeur van Santa Maria krijg ik iedere maand een box met Tex Mex producten waarmee ik aan de slag ga. Deze keer maakte ik gebruik van de heerlijke nachochips en een beetje van de Fajita seasoning mix. Daarmee tover je in een handomdraai deze lekkere bruschetta mexicana met guacamole en nachochips op tafel! Er komt binnenkort nog een lekker recept in de Tex Mex stijl online en als je die combineert met deze hapjes heb je een tafel voor heerlijkheden! Kijk voor nog meer Tex Mex inspiratie ook eens bij dit recept. Hou jij van Mexicaans?

bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Ingrediënten en bereidingswijze bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Voor 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

guacamole

  • 2 avocado’s
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 bosui
  • tabasco
  • chilivlokken
  • peper en zout
  • paprikapoeder
  • sap van 1 limoen
  • 1 zak nachochips
  1. Prak de avocado met het limoensap.
  2. Breng het op smaak met chilivlokken, tabasco, paprika en peper en zout.
  3. Snijd de cherrytomaatjes in kleine stukjes en snipper de bosui.
  4. Meng het door de guacamole.

bruschetta mexicana

  • 1 ciabatta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 eetlepel fajita seasoning mix (Santa Maria)
  • 1 eetlepel jalapeno pepers
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  2. Snijd vervolgens de ciabatta in plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Pers dan de knoflook in een kommetje en meng deze met 3 eetlepels olijfolie.
  4. Bestrijk de ciabatta met de knoflookolie en bak ze in 8 minuten goudbruin.
  5. Meng tenslotte de cherrytomaatjes met 1 eetlepel olijfolie, de fajita kruiden en de fijngesneden jalapeno pepers.
Dit is een samenwerking met Santa Maria en Francescakookt. Lees hier mijn disclaimer. 

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.