Ga terug Email Link
bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Bereidingstijd 20 minuten
Gang Borrelhapje
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

guacamole

  • 2 avocado's
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 bosui
  • tabasco
  • chilivlokken
  • peper en zout
  • paprikapoeder
  • sap van 1 limoen
  • 1 zak nachochips

bruschetta mexicana

  • 1 ciabatta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 gram cherrytomaatjes gehalveerd
  • 1 eetlepel fajita seasoning mix Santa Maria
  • 1 eetlepel jalapeno pepers

Instructies
 

  • Start met de guacamole. Prak de avocado met het limoensap.
  • Breng het op smaak met chilivlokken, tabasco, paprika en peper en zout.
  • Snijd de cherrytomaatjes in kleine stukjes en snipper de bosui.
  • Meng het door de guacamole.
  • Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  • Snijd vervolgens de ciabatta in plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Pers dan de knoflook in een kommetje en meng deze met 3 eetlepels olijfolie.
  • Bestrijk de ciabatta met de knoflookolie en bak ze in 8 minuten goudbruin.
  • Meng tenslotte de cherrytomaatjes met 1 eetlepel olijfolie, de fajita kruiden en de fijngesneden jalapeno pepers.