Terugblik maart

Terugblik maart

Tijd voor een terugblik op maart. De laatste maand van het eerste kwartaal van 2019 is al om. De maand eindigde in ieder geval top met een fantastische bitterballenborrel bij dé bitterballenkoninging van deze eeuw: Ilona van de blog Worstenbrood en Wijn. Ik was samen met nog 8 gezellige foodies uitgenodigd om haar nieuwe smaken te komen proeven en dat was echt verrukkelijk! Het was niet de eerste keer dat ik haar bitterballen proefde maar ze smaken altijd naar meer! Zelf is ze superkritisch maar als 9 foodbloggers zeggen dat de bitterballen echt lekker zijn dan is dat gewoon zo! Mijn favorieten waren die met chorizo en ook nog één met garnalen. We zijn Ilona aan het pushen om toch echt een kookboek uit te brengen dus dan kun je zelf ook aan de slag met die geweldige snacks!

Pechvogels

Zo, dit was hoe mijn maand eindigde maar wat deed ik nou nog meer? Ik pak weer even mijn fotoalbum op mijn telefoon erbij want anders weet ik het echt niet meer haha. Mijn jongste zoon had in ieder geval de pech om op school met zijn gezicht op de grond te vallen na een duw waarna hij een behoorlijke snee had onder zijn wenkbrauw. Dat werd een ritje naar de huisarts waar het gelukkig geplakt kon worden. Uiteindelijk viel het allemaal enorm mee maar je schrikt je rot. Hij was natuurlijk wel gelijk het gesprek van de dag op school haha. Ik was helaas ook nog een paar dagen ziek in maart dus de 2e week heb ik niet veel kunnen doen.

pechvogel - terugblik maart

Fysieke uitdagingen

Sowieso was het fysiek gezien geen beste maand. Nu ik het drukker krijg qua werkzaamheden en afspraken, merk ik dat gelijk aan mijn lijf. Een eigen bedrijf, hoe leuk ik alles ook vind, brengt toch onbewust stress met zich mee en vooral het goochelen met de tijd zorgt voor de nodige druk. Ik werk onder schooltijd en er zijn toch wel heel veel vrije dagen en activiteiten die mijn tijd opslokken. Echt een uitdaging om daar balans in te vinden en dat lukt dus nog niet zo goed. Mijn lijf protesteert daarin ook heel heftig. Mijn polsproblemen vallen dan nog redelijk mee maar het zijn vooral mijn bekken en rug die letterlijk zorgen voor slapeloze nachten. Tot nu toe bieden de chiropractor en fysio behandelingen geen verlichting dus het is wel iets waar ik beter op moet gaan letten. Je lijf weet het eigenlijk altijd het beste….

Receptontwikkeling

Gelukkig zijn mijn werkzaamheden zoooo ontzettend leuk!! Ik geniet er met volle teugen van en heb het idee dat alles goed begint te lopen. Zo bedacht ik 12 lekkere en makkelijke recepten met vis voor Visrecepten.nl. Wanneer ze online komen, weet ik nog niet maar dat horen jullie dan natuurlijk! Ik dook ook weer met Francesca de keuken in en ging aan de slag met Pasen, Koningsdag én moederdag en verder had ik nog een paar andere werkgerelateerde afspraken waar hopelijk weer nieuwe opdrachten uit voort komen. Niet dat het nu niet even heel druk was maar het komt een beetje in vlagen. Dat zijn allemaal nieuwe dingen voor mij waar ik nu tegenaan loop als ondernemer maar gelukkig blijft het leuk!

Volop smakelijke afspraken

In maart had ik ook een hoop leuke afspraken! Ik dronk koffie met een foodie vriendin bij Caffe Booon in Rotterdam. Echt een superleuk plekje waar je ook kunt flexwerken! Ik had een lunchdate met mijn supergrappige collegablogger Mandy van Mandy and more waarbij we echt enorm gelachen hebben. Ook ging ik nog met mijn moeder een dagje naar Den Haag en lunchten we bij Tapisco waarover ik al eerder schreef in mijn blog over alle hotspots in Den Haag. Superleuk om weer eens op pad te gaan met mijn moeder! En ik ging ook nog samen met Oscar en mijn ouders eten bij de Dagvisser in Scheveningen. Heerlijk eten daar maar reserveer wel een tafeltje want het is altijd vol. En deze maand had ik ook nog een viergangen diner gewonnen bij restaurant De Koekop in Leiden! Ik heb samen met mijn man enorm genoten van het eten en de sfeer. We werden heel hartelijk welkom geheten door Jenny en alles was fantastisch verzorgd!

Proeverijen

Maar dat was nog niet alles! Joor van Joorkitchen had een speciale vega tosti met Quorn bedacht met de fijne naam: Lente is coming. Deze tosti kon je een week lang bij Happy Tosti in Delft proeven en ik was samen met nog wat foodies uitgenodigd om dat te doen! Wat een heerlijke tosti en zo leuk om te zien hoe Joor helemaal aan het stralen was. We waren het er allemaal over eens: die tosti moet vast op de kaart! Een week later stapte ik Baker & Moore binnen omdat ik was uitgenodigd voor een proeverij van de gerechten op hun nieuwe kaart. Er stond een heel buffet klaar met allemaal heerlijke én instagrammable gerechtjes en we proefden hun nieuwste Baker’s Dough cakebeslag. Hmmm, dat is toch wel echt heel lekker!

Het leven is te kort om saai te eten

Vervolgens mocht ik ook nog een hele dag meevaren en eten tijdens de opening van het Oosterscheldekreeftseizoen en sloot ik de maand dus af met bitterballen bij Ilona en dan kun je dus wel concluderen dat dit met recht een maand vol met lekker en veel eten was. Heerlijk, supergezellig maar oh zo slecht voor de lijn haha. Ach ja, het leven is te kort om saai te eten is mijn motto dus dan maar met volle teugen genieten! Oh ja, ik maakte ook een begin met mijn nieuwe site Deb’s Food Creations om daar mijn zakelijke diensten op aan te bieden. Neem je een kijkje? Vind ik leuk!

Ciao, x Deb3 gedachten over “Terugblik maart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.