Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas
Je kunt nooit genoeg lekkere recepten voor borrelhapjes hebben! Dit recept voor gevulde snackpaprika’s met geitenkaas vormt het ideale hapje op een feestje of als voorgerechtje. Koude hapjes met weinig voorbereidingstijd die ook nog eens best verantwoord zijn: ik hou ervan! Deze kleine vegetarische hapjes serveer je met een gerust hart op een verjaardag want ze zijn lekker fris en kruidig tegelijk. En dat met maar 5 ingrediënten!
Inhoudsopgave
Ras el Hanout
Heb je al eens gehoord van ras el hanout? Deze specerijenmix wordt veel gebruikt in de Arabische keuken en de letterlijke vertaling is ‘het beste van de winkel’. De smaak is warm en intens en perfect voor stoofgerechten en couscousschotels. Maar het geeft dus ook een regelrechte kick aan dit lekkere borrelhapje van gevulde snackpaprika’s met geitenkaas. Door de ras el hanout met de geitenkaas te mengen, proef je het goed bij iedere hap en door het frisse van de paprika hapt het lekker weg. Ik weet zeker dat dit ook jouw favoriete nieuwe hapje wordt!
Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 250 gram oranje snackpaprika’s
- 200 gram naturel geitenkaas
- 1 eetlepel gehakte platte peterselie
- 1 à 2 theelepels ras el hanout kruiden (Jonnie Boer)
- 30 gram gehakte zoute amandelen
Instructies
- Was de snackpaprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten.
- Prak de geitenkaas met de ras el hanout en de peterselie door elkaar.
- Gebruik een lepel of je handen om de snackpaprika’s te vullen met het geitenkaasmengsel.
- Bestrooi met de amandelen en serveer.
Notities
Stel zelf je borrelplank samen
Niet alleen deze hapjes doen het goed op de borrelplank maar ook de volgende recepten voor borrelhapjes zijn een aanrader:
- Taralli – krokante venkelkoekjes
- Koekjes met wildzwijnworst
- Watermeloen feta hapjes
- Borrelhapjes met Boursin
- Bladerdeeghapjes met champignons
Bewaar dit recept voor gevulde snackpaprika’s met geitenkaas op Pinterest
Wil je dit recept altijd makkelijk en snel terug kunnen vinden? Pin dit dan op één van je Pinterestborden.
Ga jij deze gevulde snackpaprika’s met geitenkaas maken? Ik hoor het graag want ik ben enorm benieuwd ben naar jullie bak- en kookkunsten. Tag me op Facebook of Instagram op @debsbakerykitchen en gebruik de hashtag #debsbakerykitchen.
2 gedachten over “Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas”
Geef een reactie
Ik heb deze gevulde paprika’s met feta meteen gemaakt. Ik heb ze als lunch gegeten! Heerlijk!
Lekker zijn ze he? Leuk dat je ze gemaakt hebt! xxx