Deb’s Diary juli

Deb’s Diary juli

Tjonge, ik heb iedere keer het idee dat ik elke week zo’n diary zit te schrijven terwijl het toch echt maar 1 keer per maand is. Kun je nagaan hoe snel de tijd voorbij vliegt. Maar ik klaag niet want over het algemeen zijn het superleuke maanden! Hoe afgelopen maand was lees je nu in Deb’s Diary juli. 

School vs vakantieritme

Juli bestond voor de helft uit schoolweken en voor de andere helft uit vakantie. Nu waren die laatste schoolweken ook niet echt normaal meer te noemen omdat ze allerlei activiteiten hebben en nog een dagje naar de speeltuin gingen. En ik moest nog een heleboel afmaken voordat ik de hele dag de kinderen om me heen zou hebben haha. Dus al met al drukke weken. Ik ga ieder jaar mee met school naar de speeltuin om foto’s te maken en dat is altijd zo leuk om te doen! Dit jaar was het ook heerlijk weer en ik heb leuke foto’s kunnen maken! Een leuke afsluiter van het schooljaar zo. En na de zomervakantie gaan mijn kinderen alweer naar groep 2 en 4! In de vakantie probeer ik lekker rustig aan te doen en wisselen we dagjes weg af met dagjes thuis. Aan het einde van het schooljaar zijn mijn kinderen in ieder geval helemaal op. Herkenbaar? 

Pizza party

Wat was het leuk om een keer een pizza party te organiseren voor mijn foodie friends! Vanuit het hele land kwamen allemaal leuke, gezellige en lieve bloggers mijn kant op om te lunchen met pizza’s uit onze steenoven. Dat het weer precies die dag een beetje tegenzat mocht de pret niet drukken en voor we het wisten was alles op inclusief koekjes en taart haha. Ik hoop nog veel vaker van dit soort momenten mee te maken, ik kan daar zo enorm van genieten! Het grappige is dat we naast praten over eten (dûh) ook over heel veel andere dingen kunnen praten en dat maakt het extra bijzonder! Bedankt Tessa, Hilde, Inge, Mariëtte, Ilona, Andrea, Luuk en Francine dat jullie er waren! 

deb's diary juli

Ik ging ook nog heerlijk vis eten met Andrea bij de Dagvisser in Scheveningen! Wat een superfijn restaurant met een uitgebreide menukaart en hele lekkere betaalbare vis! Sowieso gezellig met Andrea haha! 

Family time

Doordat het voor een groot deel van juli vakantie is, ben ik lekker veel samen met de kinderen. We zijn al heel vaak naar het strand geweest vanwege het mooie weer en zeg nou zelf: met die weer is vakantie in eigen land toch helemaal super! Ik ga meestal in ‘s-Gravenzande naar het strand want daar ben ik opgegroeid en het is er nooit druk. Bovendien is het heel relaxed want de jongens vermaken zich hartstikke goed en als het even kan, spreek ik dan gelijk met een vriendin of mijn moeder af. 

We zijn ook nog naar Jurassic Kingdom in Schiedam geweest. Wat een leuk opgezet evenement was dat! In een mooi park loop je tussen gigantisch grote brullende dino’s en naast het evenemententerrein waren ook nog een speeltuin en een kinderboerderij. Genoeg te doen dus voor de kinderen! Als het volgend jaar weer komt, moet je zeker gaan! 

Nachtje weg

Samen met mijn man ging ik nog een nachtje weg en dat werd tijd ook na 3 jaar niet samen weg te zijn geweest! We gingen naar Arnhem en sliepen in Hotel Karel. Wat een leuk hotel met mooie stijlvolle kamers (met airco!) en een heerlijk ontbijt in de koffiebar die bij het hotel hoort. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en we hebben heerlijk door de stad gelopen, dronken koffie en aten wat lekkers bij Josephine Coffee en aten ‘s avonds in de prachtige binnentuin van Café Verheyden. Je bent er dan echt even helemaal uit dus we hebben een nieuw jaarlijks doel: samen een nachtje weg. Echt genieten! 

Deb’s Bakery & Kitchen

In juli had ik 2 erg leuke klussen! Zo mocht ik heerlijke traktaties maken voor een bruiloft! Dit was mijn eerste grote opdracht en het beviel erg goed! De lekkernijen vielen goed in de smaak en het weer en de locatie zaten ook mee. Ik presenteerde mijn zoetigheid in een mobiel koffietentje voor Hotel New York in Rotterdam dus dat was wel erg gaaf! Ik wil in de toekomst echt vaker sweet tables gaan verzorgen voor bruiloften, feestjes en verjaardagen dus mocht je daar interesse in hebben dan hoor ik het graag! 

deb's diary juli

Daarnaast stond ik een dag voor Bettine geitenkaas in de Hanos Delft om een demo met geitenkaas te geven. Lekker de hele dag hapjes maken en kletsen met mensen, helemaal mijn ding en ik heb er erg van genoten! Het was na al die warmte ook wel eens lekker om op een koelafdeling te staan haha. 

deb's diary juli

Deb’s Diary juli

Als ik het zo allemaal uitschrijf dan realiseer ik me dat ik weer een hele toffe maand heb gehad! Ik voel me goed, geniet van de opdrachten die ik mag doen en de leuke dingen die ik met mijn gezin mag doen. Uiteraard is het niet altijd allemaal leuk want mijn jongens zijn na 4 weken vakantie nog steeds moe en als ik niet met ze op pad ga, maken ze elkaar en mij het leven zuur. Maar ik heb gelukkig de mogelijkheid om wel leuke dingen met ze te doen! Al vergt het af en toe wel een hoop van mijn zelfbeheersing als ze elkaar weer eens dwars zitten hahaha. Gelukkig kan ik ook in de zomervakantie lekker door sporten, dat is echt mijn me time plus alle leuke uitjes met vriendinnen! Dus dit was weer Deb’s Diary juli. Volgende maand lees je alles over de 8e maand! 2 gedachten over “Deb’s Diary juli”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.