5 x aan tafel in 30 minuten

5 x aan tafel in 30 minuten

Wat gaat de tijd toch hard! Sinds school weer is begonnen, zitten we in een constante stroom van werk, afspraken, sporten en in deze periode ook nog eens de verjaardagen en aankomende feestdagen. Het is dus ook even wat rustig op de blog maar er staan meer dan genoeg recepten op de site en die ga ik de komende tijd zoveel mogelijk updaten zodat jullie lekker kunnen koken en bakken. Doordeweeks is er niet veel tijd om uitgebreid te koken en ook de tijden van de sportlessen van mijn kinderen zijn op onmogelijke tijden dus dan eet ik graag snelle maaltijden! Met deze recepten kun je 5 x aan tafel in 30 minuten met het hele gezin!


snelle rijstmaaltijd met gehaktballetjes

Snelle rijstmaaltijd met gehaktballetjes

Weinig tijd om te koken maar wil je wel een gezonde maaltijd op tafel zetten? Deze snelle rijstmaaltijd met gehaktballetjes is ideaal voor het hele gezin!


hotdogs met koolsla en braadworst

Hotdogs met koolsla en braadworst

Een lekker makkelijk en snel recept: deze hotdogs met koolsla en braadworst zijn ideaal voor het hele gezin en staan zo op tafel!


Tomatenlinguine met heilbot en amandelpesto

Tomaten linguine met heilbot en amandelpesto

Binnen 20 minuten op tafel en bomvol smaak! Deze tomaten linguine met heilbot en amandelpesto wordt vast en zeker favoriet bij je gezin!


kip met nachos uit de oven

Kip met nachos uit de oven

Voeg ergens gesmolten kaas aan toe en je maakt mij blij! Deze kip met nachos uit de oven zijn supermakkelijk, snel én overheerlijk!

Handige tips voor 5 x aan tafel in 30 minuten

Ik heb ook nog wat tips voor je zodat je echt in 30 minuten aan tafel kunt. Voorbereiding is eigenlijk het sleutelwoord. Wanneer je 1 keer per week je boodschappen in huis haalt, moet je natuurlijk wel weten wat je die week op tafel gaat zetten. Zelf houd ik altijd rekening met een restjesdag want er blijft toch vaak iets over en dat kun je dan gewoon de volgende dag opwarmen. Wel zo belangrijk om verspilling tegen te gaan. In ieder geval zorg je dus dat je alle boodschappen in huis hebt en zet ‘s morgens gewoon al de ongekoelde ingrediënten klaar op het aanrecht. Dan hoef je in de drukte niet ook nog eens op zoek naar dat ene kruidenpotje haha.

Zorg er verder voor dat het vlees of de vis ontdooid zijn en laat je kinderen gewoon de tafel dekken. Zelf houd ik enorm van ovengerechten omdat je dan al de vaatwasser kunt inruimen. Maar ook zo’n eenvoudige maaltijd zoals de snelle tortilla met groenten en zeewierbacon is ideaal. Sla dit overzicht gewoon op zodat je altijd een lekkere maaltijd binnen een half uur op tafel kunt zetten!

Bewaar dit overzicht makkelijk op Pinterest

Maak op Pinterest een bord aan en bewaar zo heel makkelijk dit overzicht. Zo hoef je je nooit meer af te vragen wat je op tafel moet zetten wanneer je weinig tijd hebt!

5 x aan tafel in 30 minuten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.