Simpele brownies
Jaaaaaaah brownies! Brownies zijn wat mij betreft altijd goed. Ze zijn makkelijk te maken en ze blijven lang goed, alhoewel ze bij ons meestal niet zo lang blijven liggen haha. Deze brownies maak ik regelmatig. Binnen no time staan ze in de oven en lekker dat ze zijn! Maak ze zelf maar eens, ik weet zeker dat je ze heerlijk vindt!
Voor minimaal 16 brownies (afhankelijk van hoe groot je ze snijdt)
- 150 gram roomboter
- 275 gram fijne kristalsuiker
- 75 gram cacao
- 1 tl vanille essence
- 3 eieren
- 75 gram bloem
Extra: een vierkant (ik gebruik er een van 20×20 cm) of rechthoekig bakblik, ingevet en bekleed met bakpapier
Verwarm de oven voor op 160 ° Celcius. Doe de boter, suiker en cacao in een steelpan met dikke bodem. Verwarm op laag vuur en roer goed tot de boter gesmolten is en het volledig gemengd is. Haal van het vuur en roer met een garde één voor één de eieren erdoor. Voeg de vanille essence toe en zeef de bloem erboven. Meng kort tot alles een geheel is. Giet het mengsel in het bakblik en bak in 30 – 35 minuten gaar tot er een sateprikker schoon uitkomt. Laat afkoelen en snijd in blokjes of repen.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.