Over Deb’s Bakery & Kitchen
Hoi, ik ben Debbie en welkom op Deb’s Bakery & Kitchen! Mijn blog is ontstaan vanuit een grote passie voor koken en bakken. Je vindt hier een grote variatie aan recepten. Recepten voor doordeweeks, voor een uitgebreid etentje, een lekker koekje voor tussendoor of een uitbundige taart. Alle recepten hebben een gemene deler: het zijn gerechten met een twist. Geen ingewikkeld gedoe of onverkrijgbare ingrediënten maar wel een creatieve inslag in de bereiding of combinatie van ingrediënten waardoor je gerechten net weer even anders en verrassend smaken. Variëren in de keuken is voor iedereen weg gelegd en ik hoop jullie met Deb’s Bakery & Kitchen te inspireren om vaker de keuken in te duiken!
Naast recepten deel ik ook regelmatig ander nieuws met jullie. Van kookboeken reviews tot persoonlijke blogberichten over mijn activiteiten en dromen. Mijn blog is een plek voor echte lekkerbekken, foodies en genieters. Eten verbindt en het leven is veel te kort om saai te eten. Er is voor ieder wat wils!
Content schrijver
Wist je dat je Deb’s Bakery & Kitchen ook kunt inschakelen voor het schrijven van content? Van receptontwikkeling tot product omschrijvingen tot blogberichten voor platforms, er is veel mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Debbie
Ik hou dus van koken, bakken en eten, dat mag duidelijk zijn. Sinds ik op mezelf ben gaan wonen zijn de dagen dat ik niet gekookt heb op één hand te tellen. Mijn lievelingsplek in huis is dan ook de keuken! Nu heb ik ook nog eens een keuken met een groot raam, dus lekker licht, en hartstikke veel ruimte! Al kom je als echte kookfreak natuurlijk altijd ruimte tekort. Naast kookgek ben ik moeder van 2 jongens van 4 en 6 die vooral mijn baksels erg kunnen waarderen. De jongste helpt me ook graag in de keuken en dat is heerlijk! Je passie delen is het mooist.
Mijn favoriete keuken is de Italiaanse keuken en qua gebak vind ik eigenlijk alles wel lekker! Vanaf het moment dat ik opsta, ben ik bezig met denken aan eten. Mijn inspiratie doe ik overal en nergens op maar vooral Pinterest doet me regelmatig watertanden. Ik ben best een eigenwijze kok want ik houd me zelden aan een recept, ik geef er meestal toch weer een eigen draai aan. In dat opzicht is zo’n blog een perfecte uitlaatklep.
In 2016 deed ik mee aan de Koffietijd bakwedstrijd waar ik met mijn appel caramel cheesecake als 2e ben geëindigd van de 30 deelneemsters. Een prachtig compliment natuurlijk! Ook stond ik in de bakkerij van Huize van Wely voor een bakwedstrijd en daar werd ik 3e met mijn grapefruit taart. Ik droom van een eigen kook / bakboek en hoop ooit Jamie Oliver te mogen ontmoeten!
Deb’s Bakery & Kitchen staat ingeschreven bij de KvK met nummer 70430292
Leuke site!! Hier ook een bakgek en ook nog maar sindskort.
Hoi Debbie, je hebt veel leuke, nieuwe plannen voor het nieuwe jaar! Leuk hoor en veel succes!
Ik ben heel benieuwd en ik blijf je volgen!
Hoi Wim, de beste wensen en dankjewel! Ik heb ook heel erg veel zin om met alle ideeën aan de slag te gaan! Fijn dat je me blijft volgen, dat vind ik heel leuk om te horen! groetjes Debbie
Hallo Debbie, ik heb de ingrediënten voor het spruitjes en bimi recept in huis gehaald (via Lidl site) maar ik kan het recept nergens meer terug vinden
Hoi Marianne, het recept staat bij de zalmzijde met venkel en prei! Eet smakelijk!