Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 48

Het heerlijk avondje is bijna gekomen! Sommigen, zoals wij, hebben pakjesavond al gevierd maar voor degenen die het nog gaan vieren op 5 december zet ik nog even al het Sintlekkers op een rijtje in deze nieuwsbrief.

Ik heb de kerstboom inmiddels al staan en ben me op Kerst aan het voorbereiden. Er komt nog een lekkere cocktail online de komende weken en ook wat hapjes en een heerlijk hoofdgerecht. Als jullie nog wensen hebben voor iets speciaals, mail me dan! Dan kan ik met je meedenken.

Maar eerst ben ik aanstaande woensdag jarig! En wie jarig is trakteert! Woensdag plaats ik op Social media en op mijn blog een recept en als je een leuke reactie achterlaat, kun je wat lekkers van Deb's Bakery & Kitchen winnen! Doe je mee?

Pakjesavond bakinspiratie


Al het Sinterklaaslekkers nog even op een rijtje! Wat ga jij maken? Wordt het de Sinterklaas Rocky Road, het suikerbrood of toch de stoofpeertjes cheesecake?

Sla stamppot

sla stamppot
Er kwam natuurlijk ook nog een 'gewoon' gerecht online. Dit recept kreeg ik van een vriendin en is echt een aanrader! Een vegatopper met olijven en feta.

Mini banoffee pies met banaan advocaat

banoffie pies
Ik ging een leuke samenwerking aan en kreeg daarvoor onder andere banaan advocaat. Daar maakte ik dit heerlijke minigebakje mee!

facebook twitter instagram pinterest website