Grand blogger diner

Grand blogger diner

Samenwerking – Ik bezoek regelmatig events waar ik voor word uitgenodigd en daar kijk ik vaak enorm naar uit! Het is een leuk moment om nieuwe mensen te leren kennen en om bekenden weer eens te spreken. Waar ik eerst nog vaak mijn camera meesleepte om foto’s te maken, ben ik tegenwoordig wat selectiever. Bij een binnenlocatie maak je toch geen goede foto’s zonder statief. Waar ik wel voor zorg is dat mijn telefoon is opgeladen en dat ik een powerbank bij me heb zodat ik niet zonder zit. Wat ook wel handig is, is een telefoon met goede camera. Ik koop daarom altijd mijn telefoon los en heb daarbij een sim only abonnement. Het grote voordeel daarvan is dat ik zelf mijn bundel kan bepalen en dat ik nooit zonder data zit. Ik ben veel online, ook buitenshuis en moet dan zeker weten dat ik kan doen wat ik wil doen. Dan is een sim only abonnement zoals deze echt een uitkomst! Deze keer mocht ik aanschuiven voor het Grand blogger diner.

grand blogger diner
foto Anneke Jager

Chique jurk en high heels

Sommige events komen met stip op je bucketlist binnen en het Grand blogger diner was daar één van. Ik had het geluk dat ik er dit jaar bij mocht zijn. Een chique diner op een toplocatie in Amsterdam is het decor van deze avond. Alle genodigden zien eruit om door een ringetje te halen en zelf heb ik ook een mooie jurk aangetrokken met bijpassende high heels. Gelukkig is de temperatuur iets minder tropisch want ik was al bang dat ik gesmolten aan zou komen en dat staat toch iets minder chique. Samen met Mandy van Mandy and More pak ik de trein richting het event. Alwin van Mr Goodiebag is de organisator van deze avond en hij staat vol enthousiasme bij Amsterdam Centraal op ons te wachten. Met een Jeep shuttle service worden we naar het West Indisch Huis gebracht voor een welkomstborrel.

grand blogger diner
grand blogger diner
foto door Anneke Jager

West Indisch Huis

Het is een mooi weerzien met veel bekenden en er valt genoeg bij te kletsen voor we aan tafel gaan. Het West Indisch Huis stamt uit 1617 en is een bijzondere locatie. De Generaal Gouverneur van die tijd, Peter Stuyvesant, vertelt in geuren en kleuren dat hier in het West Indisch Huis New York is ontstaan. Uiteraard is het niet helemaal meneer Stuyvesant zelf maar zijn beeld siert wel de binnenplaats. In ieder geval is het een gebouw met een geschiedenis en een mooi plekje voor een uitgebreid 5-gangendiner. Natuurlijk post ik direct wat Instagram stories online zodat mijn volgers ook mee kunnen genieten!

grand blogger diner

Het grand blogger diner menu

Het 5-gangen diner dat geserveerd wordt, wordt mogelijk gemaakt door verschillende merken en A Matter of Taste die tijdens een gang hun product aan ons laten proeven. Het menu ziet er als volgt uit:

  • Ananascarpaccio met gamba’s met de olijfolie van Filippo Berio
  • Koudgerookte zalm met coeur de boeuf tomaat en majoraan schuim van A Matter of Taste
  • Tomatensalade met jonge kaas en een groene kruiden coulis van Stoffels tomaten
  • Oriëntaalse mosselcurry met parelcouscous van Lassie
  • Selectie van Nederlandse kazen van Henri Willig

Alle gangen worden begeleid door kwaliteitswater van San Pellegrino, speciaalbieren van Duvel en het servies kwam van Casa shops. Vooral de carpaccio en koudgerookte zalm waren ontzettend lekker! Die ananascarpaccio staat dan ook op mijn lijstje om zelf te maken, zo lekker fris en zomers! Al met al was het een mooie avond met als afsluiter nog een mooie goodiebag en voldoende foto’s als herinnering.

Ik ben voor dit event uitgenodigd door Mr Goodiebag en dit artikel is een samenwerking met T-Mobile. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.