Bugles vultips

Bugles vultips

Snack time!

Ik heb weer aan een leuke bloginsidersactie meegedaan! Voor Laura’s Bakery mocht ik aan de slag met Bugles. Ik eet weleens Bugles maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit aan gedacht om deze te vullen. Maar daar lenen deze chipjes zich eigenlijk perfect voor! Het is ook eigenlijk wel heel leuk om chips zo eens op een andere manier te gaan proeven en beleven en om daar lekkere smaken bij te verzinnen! Ik zette 3 verschillende Bugles vultips voor je op een rijtje.

Bugles vultips

Ik kreeg 3 verschillende smaken Bugles toegestuurd en aan mij de taak om er 3 passende dips bij te maken. Altijd lekker voor een feestje of gewoon zomaar natuurlijk! Het is natuurlijk supergezellig om lekker met je vrienden of gezin te gaan zitten met een drankje en wat lekkers erbij. En in plaats van gewone chipjes maak je er zo een luxe hapje van! Ik heb 3 hele verschillende dips gemaakt en de spicy paprikadip is toch wel mijn favoriet! Welke smaakcombinatie is jouw favoriet?

Ingrediënten en bereidingswijze Bugles vultips

Nachocheese bugles met brie tomatendip

  • 75 gram roombrie
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • 1/2 el olie uit de pot zongedroogde tomaten
  • 1 el kappertjes

Pureer alles met de staafmixer tot een saus. Vervolgens vul je de bugles ermee of je dipt ze er gewoon in.

bugles vultips

 

Naturel bugles met tonijntapenade

  • 1 blikje tonijn in olijfolie
  • 75 gram groene olijven met amandelen
  • snuf paprikapoeder
  • peper en zout

Doe alle ingrediënten inclusief de olie van de tonijn in een maatbeker en pureer tot een smeuïg geheel met de staafmixer. Schep het mengsel tenslotte in een leuk schaaltje en serveer met de Bugles.

bugles vultips

Sweet chili Bugles met spicy paprikadip

  • 65 gram geroosterde paprika
  • 65 gram ricotta
  • 1 theelepel harissa
  • Peper en zout

Pureer alles met de staafmixer tot een gladde saus. Bestrooi eventueel nog met wat extra paprikapoeder en serveer met de Bugles.

bugles vultips

 

Als je van lekkere hartige snacks houdt dan is dit ook een recept voor jou! Taralli oftewel krokante deegrondjes Deze zijn gevuld met venkelzaad en heel erg lekker bij de borrel. Ze kunnen ook prima naast de bugles met vulling op tafel!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.