cropped-cropped-cropped-cropped-banner-221-2.png

Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen 2 2019


Hi lieve lezer,

Genieten jullie ook zo van die heerlijke zon? Het lijkt wel lente en ik kan niet wachten tot de dagen weer langer worden. Dat duurt nog wel even maar we hebben sinds 2 weken een mooie overkapping in de tuin met onze pizzaoven eronder en verlichting dus we verlengen gewoon het seizoen. Dit weekend gaan we weer lekker pizza bakken!

Achter de schermen ben ik druk bezig om de blog goed te krijgen. Alle recepten staan erop maar zijn niet altijd goed vindbaar. Er wordt dus hard gewerkt aan een mooie receptenindex met foto's zodat je makkelijk naar je favoriete recept kunt. Kom je iets tegen dat niet werkt? Laat het me weten, dan kan ik het aanpassen. Ook als iets logischer kan in jouw ogen of gewoon een andere tip. Ik hoor het graag!

Hieronder vind je nog een overzicht van de laatste recepten en artikelen die online zijn gekomen. Laten jullie het me weten als je iets hebt gemaakt? Dat vind ik altijd super om te horen!

Liefs, Debbie

Toblerone bonbons uit de chocoladebijbel

toblerone bonbons uit de chocoladebijbel
Ik maakte verrukkelijke Toblerone bonbons uit de Chocoladebijbel en kan niet wachten om de overige ruim 150 recepten te gaan maken!

Zalm uit de oven met bloedsinaasappel

zalm uit de oven met bloedsiinaasappel
Bij deze heerlijke zalm uit de oven met bloedsinaasappel drink je een frisse Chardonnay met tonen van tropisch fruit.

Gepofte zoete aardappel met avocado en garnalen

gepofte zoete aardappel met avocado en garnalen
Hoe makkelijk kan lekker eten zijn?! Deze gepofte zoete aardappel met avocado en Hollandse garnalen is extra lekker met een kom soep erbij!

Citroen ricottacakejes met pistachenoten en frambozenroom

citroen ricottacakejes met pistachenoten en frambozenroom
Met deze heerlijke citroen ricottacakejes met pistachenoten en frambozenroom verras jij je allerliefste op Valentijnsdag!

Chinees Nieuwjaar in stijl bij (C)Xhefs table pop-up

Chinees Nieuwjaar in stijl bij (C)Xhefs table pop-up
Vier van 7 – 10 februari het Chinees Nieuwjaar in stijl bij (C)Xhefs table pop-up bij Harries Wine & Deli met chefkok Tim Kan en sommelier Harrie Baas.

Romige pompoenrisotto met cranberries en geitenkaas

romige pompoenrisotto met cranberries en geitenkaas
Die pan is binnen een mum van tijd leeg, dat weet ik zeker. Deze romige pompoenrisotto met cranberries en geitenkaas is superlekker!

Double chocolate brownies

double chocolate brownies
Lekker bakken op zondag blijft leuk! Zeker als je deze verrukkelijke smeuïge double chocolate brownies bakt met witte én melkchocolade

Kookwalhalla voor koks

Kookwalhalla voor koks
Bij CooksPoint kun je terecht voor alle kookitems die je maar zoekt én goed advies. Ik organiseerde een tof event in dit kookwalhalla voor koks.
facebook twitter instagram pinterest website 
facebook twitter instagram pinterest website