Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 26


Hoi allemaal!Oh oh, ik ben vorige week helemaal vergeten jullie een nieuwsbrief te sturen! Dus nu krijgen jullie een extra gevulde versie :-) De tijd gaat nogal snel en over 2,5 week begint de zomervakantie voor de kinderen dus voor die tijd wil ik nog een hoop doen.

Ik ben onder andere bezig met het helemaal up to date maken van alle blogberichten op mijn site. Nou, ik kan je vertellen: dat is een flinke klus! Er staan meer dan 350 berichten online en van veel moeten de tekst en foto's aangepast worden. Ik heb even wat te doen dus.

Daarnaast komen er natuurlijk nog steeds nieuwe recepten online! Gisteren verscheen er een heel lekker BBQ bijgerecht online dat ik instuur voor een wedstrijd. Duimen maar dat ik ga winnen! Verder krijg ik de laatste tijd allemaal heerlijke nieuwe kookboeken waaruit ik ook wat ga delen zodat jullie kunnen beoordelen of je het boek ook wilt hebben of misschien cadeau wil doen.

Volgen jullie mij trouwens al op Facebook, Instagram en Pinterest? Je kunt me daar vinden op @debsbakery Ik zie jullie daar graag!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Deb's Diary mei

Deb's diary mei
Lees alles over mijn maand met leuke events, veel gezellige uitstapjes met mijn kinderen in de meivakantie en heerlijke recepten in Deb’s Diary mei!

Pizza met spinazie, bacon en ui

pizza met spinazie, bacon en ui
Deze pizza met spinazie, bacon en ui is overheerlijk en weer eens wat anders door bechamelsaus op de bodem voor een romige smaak!

Zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik

zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik
Een bijzondere combinatie in een eenvoudig taartje. Met slechts een paar ingrediënten maak je deze zoete bladerdeegtaartjes met asperges en perzik.

Culinaire zeiltocht op de Maas

culinaire zeiltocht op de Maas
Stap aan boord van de Helena en waan je in de vorige eeuw! Al varend geniet je van een heerlijke culinaire zeiltocht op de Maas.

Good old gehaktballen

Bruschetta mexicana met guacamole en nachochips

Heerlijke grote good old gehaktballen zoals je ze vroeger thuis at! Dit is mijn favo recept gebaseerd op de gehaktballen van mijn moeder.
Snack tijd! Het is weekend en met deze lekkere bruschetta mexicana met guacamole en nachochips zet je heel snel wat lekkers op tafel!

Boltaartjes van Baileysmousse met een dropvulling

Maiswafels met pittige paprikaboter

Baileys en drop zijn een match made in heaven! Deze boltaartjes van Baileysmousse met een dropvulling zijn echt verrukkelijk!
Een ideaal BBQ bijgerecht! Deze maiswafels met pittige paprikaboter zijn om je vingers bij af te likken!
facebook twitter instagram pinterest website