Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 5

En toen was het alweer eind januari. Mijn januari maand was eigenlijk heel erg leuk en goed! Over het algemeen is januari maar een saaie maand maar als dit een voorbode is voor de rest van het jaar dan krijg ik een topjaar! Nou kan de boog niet altijd gespannen zijn maar het is in ieder geval een goede start en er zitten nog een hoop leuke dingen aan te komen dus ik hoop op een mooie februari maand. Ik hoop dat jullie januari ook fijn was en dat jullie lekker hebben gekookt / gebakken van mijn blog!Ik kom nog met een uitgebreidere terugblik op januari in een blogbericht omdat er zoveel leuks te delen is! En jullie kunnen deze week ook nog lezen hoe de bloggers meetup was die ik organiseerde. Samen met nog 18 foodies ging ik lunchen in Gouda bij restaurant & winebar Unique. Het was echt fantastisch en zo gezellig!

Naast de leuke dingen stond ik ook weer in de keuken om wat traktaties uit te proberen. Woensdag organiseer ik voor wat vriendinnen een proeverij om zo een beeld te krijgen van wat ze vinden van zaken zoals smaak, uiterlijk en natuurlijk de prijs. Ik ben heel erg benieuwd natuurlijk! Er verschenen weer nieuwe recepten online die jullie hieronder vinden en ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar wat jullie nog op de blog zouden willen zien. Mail je me?

Liefs, Debbie

Foodies breakfast Rotterdam

foodies breakfast rotterdam
Ik was bij de eerste editie van het Foodies breakfast Rotterdam en genoot met mijn collega bloggers van een homemade ontbijt van allerlei lekkers!

Kipwraps met guacamole en kaasnachos

kipwraps met guacamole en kaasnachos
Maak deze lekkere kipwraps met mais en paprika en serveer ze met homemade guacamole en kaasnachos uit de oven!

Bietenburgers met truffelkaas

bietenburgers met truffelkaas
Deze bietenburgers met truffel geitenkaas zijn een echte traktatie. De burgers hebben een heerlijke bite en zitten vol groenten!

Geitenkaaskoekjes met vijgen & port confiture

geitenkaaskoekjes met confiture
Is dit nou een zoet of hartig koekje? Het is, verrassend genoeg, een zoet koekje met heerlijke vijgenport confiture en het frisse van de zachte geitenkaas.
facebook twitter instagram pinterest website