Bugles vultips

Ik heb weer aan een leuke bloginsidersactie meegedaan. Voor Laura’s Bakery mocht ik aan de slag met Bugles. Ik kreeg 3 verschillende smaken Bugles toegestuurd en aan mij de taak om er 3 passende dips bij te maken. Altijd lekker voor een feestje of gewoon zomaar natuurlijk!

sweet chili bugles met paprikadip   bugles met brie tomatencreme   bugles met tonijntapenade

bugles met brie tomatendip

Nachocheese bugles met brie tomatendip

  • 75 gram roombrie
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • 1/2 el olie uit de pot zongedroogde tomaten
  • 1 el kappertjes

Pureer alles met de staafmixer tot een saus.

bugles met tonijntapenade

Naturel bugles met tonijntapenade

  • 1 blikje tonijn in olijfolie
  • 75 gram groene olijven met amandelen
  • snuf paprikapoeder
  • peper en zout

Doe alle ingrediënten inclusief de olie van de tonijn in een maatbeker en pureer tot een smeuïg geheel met de staafmixer.

sweet chili bugles met paprikadip

Sweet chili Bugles met spicy paprikadip

  • 65 gram geroosterde paprika
  • 65 gram ricotta
  • 1 theelepel harissa
  • Peper en zout

Pureer alles met de staafmixer tot een gladde saus.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s