Naast mijn eigen recepten en artikelen die je hier op de blog vindt, werk ik ook in opdracht voor bedrijven. Met mijn bedrijf Het Ingrediënt lever ik een totaalconcept om jouw foodmerk aan meer fans en omzet te helpen. In mijn portfolio vind je een overzicht van de opdrachten die ik heb gedaan en de events die ik heb georganiseerd.
Receptontwikkeling
Het ontwikkelen van recepten een bijzonder en creatief proces. Van het bedenken tot het koken of bakken en daarna zo mooi mogelijk vastleggen op beeld zodat je het gerecht het liefst van het beeld wilt pakken!
Francesca Kookt
Sinds april 2018 ontwikkel ik maandelijks 2 zoete recepten voor Francesca Kookt. Daarnaast zijn er 12 recepten van mij in de eetkalender 2018 verschenen.
Bettine geitenkaas
Voor Bettine geitenkaas heb ik meerdere recepten ontwikkeld
- Bietensalade met balsamico vijgen en geitenkaas
- Spiesjes van pastinaak, zoete aardappel en geitenkaas
- Pommes duchesse met geitenkaas
- Gegrilde witlof met geitenkaas uit de oven
Santa Maria
Ik ben meerdere keren bloginsider geweest voor Santa Maria en vorig jaar was ik ambassadeur. Ik heb dus aardig wat recepten met de Tex Mex producten gemaakt.
Content creatie
- Nieuwsbericht Boerderij Chips Puur
- Borrelhapjes recepten met Boerderij Chips
- Artikel: gezond eten? Dan mogen rode linzen niet ontbreken
- Diverse social media uitingen voor Tante Fanny degen
- Tekst voor het online pizza magazine van Tante Fanny
- Artikel Boerderij Chips: een kijkje op de boerderij voor Francesca Kookt
Foodfotografie
Voor de Foodybox van PR bureau Kroon op het werk heb ik de foto’s gemaakt.