spiegelei koekjes

Paaseditie Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen 2019


Hi lieve lezer,We gaan volgens mij heerlijke Paasdagen tegemoet met lekker zonnig weer. Ik heb er al helemaal zin in! Vrijdag begint hier de meivakantie en kunnen we hopelijk 2 weken genieten van een zalige lente. Op 1e Paasdag brunchen wij traditiegetrouw met de schoonfamilie en 2e Paasdag is vrij te besteden.

Dit jaar heb ik een deel van mijn recepten en een nieuw recept gebundeld in een ebook zodat je voor Pasen allemaal smakelijke recepten op een rijtje hebt. Het ebook is gratis te downloaden via de downloadknop in het paasbericht op de site. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Speciaal voor jullie als trouwe lezers heb ik ook nog een leuke winactie! Je ziet hieronder wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen.

Fijne Pasen, Debbie

Winnen!!

20190416_141301
Win deze Joseph Joseph Froach pods om een heerlijk gebakken eitje te maken met minder vet! Je eitjes worden mooi gelijkmatig gegaard en hebben gelijk de ideale maat voor bijvoorbeeld op een broodje of bagel!

Doe je mee?

20190416_141307
Hmmm, chocolade.... Volgens mij hoef ik niet meer te zeggen toch? Ik geef 2 van deze repen weg. Je kunt meedoen met de winactie door hieronder op de knop te klikken en een mail te sturen met in het onderwerp de prijs die je zou willen winnen en in de mail je naam. Succes!

Paasgerechten om van te smullen

Download hier mijn ebook 'paasgerechten om van te smullen' met 5 hartige en 5 zoete recepten plus 10 tips voor een fijn Paasfeest!

Spiegelei koekjes

Lekkere koekjes kunnen altijd en deze spiegelei koekjes zijn gewoon superlekker! Je maakt ze makkelijk zelf en zien ze er niet schattig uit?!
facebook twitter instagram pinterest website