Paasgerechten om van te smullen

Ik ben zo enthousiast! Mijn eerste ebook is een feit. Speciaal voor jullie heb ik mijn lekkerste paasrecepten gebundeld in een ebook én er staat nog een niet gepubliceerd recept in ook. Zo heb je alles in één overzicht bij elkaar en ik geef je ook nog 10 tips voor een fijn Paasfeest. Het ebook heet paasgerechten om van te smullen want ik vind dat dat er zeker bij hoort! En als het goed is, wordt het een heerlijk zonnig Pasen, ik heb er nu al zin in!

paashaas koektaart

Paasbrunch

Zoals ieder jaar brunchen wij met de schoonfamilie op 1e Paasdag. 2e Paasdag zijn we lekker vrij en het is bovendien vakantie dus de kinderen hoeven 2 weken niet naar school. Ik ga nog een paar dagen met ze weg, manlief moet helaas werken. Hebben jullie nog leuke plannen? Hieronder kun je mijn ebook downloaden. Ik hoop dat je het leuk vindt en laat zeker even een reactie achter!

Nog meer paasgerechten vind je hier!

paashaas koektaart

De inhoud van mijn ebook paasgerechten om van te smullen mag niet gedeeld worden zonder mijn toestemming. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.