Inspiratie voor elke dag!

Ingrediƫnten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 23Dit wordt zo'n leuke maand! Ik heb allemaal leuke events op de planning staan en er komt natuurlijk ook heel wat lekkers online! Ik verzin eigenlijk altijd zelf wat er online moet komen maar ik hoor ook graag jullie wensen en verzoekjes. Dus als je een keer op zoek bent naar iets met een speciaal ingrediƫnt dan hoor ik het graag.

Afgelopen vrijdag was ik bij de Tong Tong Fair in Den Haag waar ik vooral genoot van heerlijk Indisch eten. Morgen ben ik bij de 2e editie van Saladay van Bettine Geitenkaas. We gaan met een paar blogsters aan de slag met heerlijke zomerse salades en je kunt alles volgen via mijn Instagram stories. Uiteraard komt er ook nog een leuk verslag van online!

Wat ik deze maand ook nog ga doen en waar ik enorm naar uitkijk, is mee met een culinaire haringtocht op een historisch zeilschip! Reederij Oosterschelde organiseert dan een zeiltocht die volledig in het teken staat van lekker eten. Ik heb vroeger veel gezeild en ben gek op haring dus deze tocht is helemaal aan mij besteed en ik heb er superveel zin in! Er zijn nog een paar plekjes vrij dus meld je snel aan. En als je nu niet kunt: 1 september en 28 oktober varen ze weer uit met dan als thema's mosselen en wild. Voor meer info klik je op de knop onder het zeilschip!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Zeilen op een historisch zeilschip en lekker eten! Wat wil je nog meer!
helena-475-b

Panna cotta van kokosmelk met gegrilde perzik

panna cotta van kokosmelk met gegrilde perzik
Oh la la, dit heerlijke tropische dessert tovert gelijk de zon op tafel. Geniet van deze romige panna cotta van kokosmelk met gegrilde perzik!

Poke bowl met zalm en surimi

poke bowl met zalm en surimi
Eindelijk maakte ik dan ook eens een poke bowl! En niet zomaar een maar een poke bowl met zalm en surimi en lekker veel groenten! Een makkelijke en heerlijke maaltijd!

Tong Tong Fair

tong tong fair
Een bezoekje aan de Tong Tong Fair in Den Haag is zeker de moeite waard! Lekker eten, shoppen en optredens, je vindt het er allemaal! De fair is nu helaas voorbij maar volgend jaar uiteraard weer te bezoeken!

Rozemarijn zoutjes

rozemarijn zoutjes
Deze rozemarijn zoutjes zijn ideaal voor de lekkere trek tussendoor. Je maakt ze met volkorenmeel en daardoor zijn ze nog verantwoord ook!

facebook twitter instagram pinterest website