Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 38Hi lieve lezer,Wat een weertje hè? Ik had er wel op gehoopt maar nu hebben we dan toch echt een paar mooie nazomerdagen! Genieten vind ik dat! Afgelopen weekend hebben we gelijk de pizza oven weer aangestoken om lekker pizza te eten. Ze smaakten weer goed! Maak jij weleens zelf pizza? Op de blog vind je meerdere heerlijke pizza recepten die ook goed in de oven te bereiden zijn. Hieronder zal ik een van de recepten plaatsen zodat je direct naar de juiste pagina kunt gaan.

Inmiddels staat deel 2 van mijn reisverslag van onze vakantie naar Bretagne ook online. Heb je genoten van deel 1? Ik hoop je te inspireren met dit reisverslag zodat je weer allemaal ideeën opdoet voor je vakantie. Wij hebben zelfs al voor volgend jaar geboekt!Ik ben verder bezig geweest met het maken van verschillende traktaties op bestelling. Ontzettend leuk om te doen en de reacties zijn zo enthousiast. Wil je nou ook iets lekkers uitdelen, heb je wat te vieren, een kraamfeest, een jubileum of bruiloft? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden!

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar jouw mening over de blog. Wat vind jij nu het allerleukst op Deb's Bakery & Kitchen? Wat mis je nog? Wat zou je nog graag willen zien? Ik heb je feedback nodig en zou er erg mee geholpen zijn als je me wil laten weten wat jij vindt!

Tot slot vind je hieronder zoals gewoonlijk nog wat heerlijke recepten die de afgelopen tijd online zijn gekomen! Op de blog vind je er nog veel meer dus neem snel een kijkje!

Liefs, Debbie

Pizza met courgette, ricotta en pesto

pizza met courgette, ricotta en pesto
Pizza’s zijn wat mij betreft een echte verwennerij en je kunt ze beleggen met allerlei lekkers! Deze pizza met courgette, ricotta en pesto is ook weer zo’n topper!

Zoenen uit de koekjesbijbel

zoenen uit de koekjesbijbel
De winnaar van de allereerste editie van Heel Holland Bakt is wat mij betreft de meest allround winnaar van alle edities tot nu toe. Rutger van den Broek heeft inmiddels al 5 boeken op zijn naam staan waarvan de Koekjesbijbel zijn nieuwste is.

5 soorten homemade sushi

5 soorten homemade sushi
Lekkere en verse sushi maak je zelf! In dit recept geef ik je tips en how to’s voor 5 soorten homemade sushi!

Vakantie in Bretagne deel 2

vakantie in Bretagne deel 2
Zoals beloofd is hier vakantie in Bretagne deel 2! Vorige week deelde ik al het verslag van de 1e week met jullie maar we gingen 2 weken op vakantie en dat was weer in een ander deel van Bretagne. Genoeg te ontdekken dus deze vakantie

Abrikozenjam bars met gember

abrikozenjam bars met gember
Makkelijk, snel en vooral overheerlijk! Deze abrikozenjam bars met gember maak je in een wip en je hebt gelijk een heerlijke traktatie in huis!
facebook twitter instagram pinterest website