Inspiratie voor elke dag!

Ingrediënten

Nieuwsbrief Deb's Bakery & Kitchen week 27


Hoi allemaal!Wat een temperaturen! Ik ben al helemaal in de vakantiesfeer maar het duurt nog even voordat wij weg gaan. Gelukkig is Nederland ook heel fijn als de zon schijnt. Zoals ik vorige week al schreef, begint de zomervakantie bijna en dat betekent ook dat er iets minder content online zal verschijnen.

Jullie kunnen wel 2 keer per week een recept verwachten en op social media komt er iedere dag iets voorbij maar jullie zijn ook op vakantie en ik ga er ook lekker van genieten. Het wordt dus iets rustiger maar er komt nog genoeg lekkers aan! In deze nieuwsbrief vind je het overzicht van de recepten die afgelopen week online kwamen.

Daarnaast doe ik mee aan een wedstrijd van Keuken Kampioen met mijn maisrecept. Ik kan een BBQ winnen en zou het heel tof vinden als jullie op mijn maiswafels willen stemmen. Ga hiervoor naar de officiele Keuken Kampioen pagina op Facebook of Instagram (@keukenkampioen) en like mijn gerecht. Als je ook nog een comment achterlaat, krijg ik extra punten :-) Ik ben jullie eeuwig dankbaar!

Tot volgende week!

Liefs, Debbie

Crispy gehaktballetjes met coleslaw

crispy kipgehaktballetjes met coleslaw
Een lekkere makkelijke maaltijd! Deze crispy kipgehaktballetjes met coleslaw staan binnen 30 minuten op tafel!

Saladay 2018

Saladay 2018
De Saladay 2018 was met recht een geitenkaasfeestje in de tuin van de Bettinehoeve! Lees nu in de blog hoe leuk het was!

Vijgen havermoutkoekjes

vijgen havermoutkoekjes
Ik maakte voedzame vijgen havermoutkoekjes zonder geraffineerde suikers. Ideaal als gezond tussendoortje!

Wortel-sultana muffins

wortel-sultana muffins
Donna Hay’s Basic to brilliance kids zorgt er hopelijk voor dat je kinderen met plezier meer dingen gaan eten! Deze wortel-sultana muffins gaan er in ieder geval goed in!
facebook twitter instagram pinterest website